Április bolondját járatta rajongóival Hosszú Katinka

úszónő operáció műtét mellnagyobbítás világbajnok közösségi oldal Hosszú Katinka viccelődés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A népszerű magyar úszónő közösségi oldalán kezdte el taglalni, miért volt szükség és hol végeztette el mellnagyobbító műtétét. A végén azonban lehullt a lepel az igazságról.

Valószínűleg nem a cikk írója volt az egyedüli, akinek kis híján tévútra ment az ebédje, amikor megpillantotta Hosszú Katinka bejegyzését állítólagos mellműtétéről.

Forrás: Instagram/Hosszú Katinka

Te is elhitted?

Life.hu tipp

Jakabos Zsuzsa úszónő az egyik legszebb magyar sportolónő, mégis zavarja, ha állandóan a külsejével foglalkoznak. Ha kíváncsi vagy arra, mit mesél Zsuzsa az úszásról és a külsejéről, nézd április 4-én, 14.25-kor a LifeNetwork műsorát!

Risztov infúzión, Gyurta már kijött a kórházból a balatoni úszóverseny utánhttp://www.life.hu/drlife/20140623-risztov-eva-es-gyurta-gergely-fertozes-miatt-korhazba-kerult-a-balatonfuredi-uszoverseny-utan.htmlA 10 kilométeres nyílt vízi balatonfüredi Európa-kupa győztese, Gyurta Gergely és ezüstérmese, az olimpiai bajnok Risztov Éva is kórházba került, miután fertőzést kaptak el a vízben.Dr. LifeOrigoŐk az év sportolói: Hosszú Katinka és Berki Krisztián a legjobbak közötthttp://www.life.hu/news/20141219-hosszu-katinka-es-berki-krisztian-is-az-ev-sportoloja-lett-a-magyar-sportujsagirok-szovetsegenek.htmlBerki Krisztián tornászt és Hosszú Katinka úszót, a Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapatát, Storcz Botond kajak-kenu szövetségi kapitányt, valamint Shane Tusup úszóedzőt választották az év legjobbjának a Magyar Sportújságírók Szövetségének 57. alkalommal kiírt szavazásán.NewsOrigoSzexi úszólányok kamerák előtt?http://www.life.hu/bulvar/20141005-gyorsak-izmosak-es-szexik-jakabos-zsuzsa-kapas-boglarka-ajanlatot-kapott.htmlPróbafotózásra kapott ajánlatot a gyönyörű úszóbajnok: Kapás Boglárka. Sporttársa, Jakabos Zsuzsa modellkarrierje már beindult. Bejön nekik ez az élet?TV + Bulvár--Imádjuk Jakabos Zsuzsannát - kedvenc képeink az úszónőrőlhttp://www.life.hu/trend/20140920-jakabos-zsuzsanna-uszonorol-ezek-a-kedvenc-kepeink.htmlJakabos Zsuzsanna úszónő nemcsak a medencében, sportteljesítményével hívja fel magára a figyelmet: legalább annyira szeretjük bájos fotóit, amiket olykor az Instagramra posztol. Íme, a kedvenceink.TrendOrigoHosszú Katinka lett az Év Úszónője!http://www.life.hu/news/20141201-hosszu-katinka-az-ev-uszoja-a-sportag-szovetsegenek-dontese-a-fina-szerint.htmlHosszú Katinkát választotta az év legjobb női úszójának a nemzetközi úszósport szövetség, a FINA.NewsOrigoRisztov infúzión, Gyurta már kijött a kórházból a balatoni úszóverseny utánhttp://www.life.hu/drlife/20140623-risztov-eva-es-gyurta-gergely-fertozes-miatt-korhazba-kerult-a-balatonfuredi-uszoverseny-utan.htmlA 10 kilométeres nyílt vízi balatonfüredi Európa-kupa győztese, Gyurta Gergely és ezüstérmese, az olimpiai bajnok Risztov Éva is kórházba került, miután fertőzést kaptak el a vízben.Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.