Ez ám a címlap! A First Lady-vel pózolt Sarah Jessica Parker és Kerry Washington

Forrás: Instagram/ Sarah Jessica Parker -
veterán címlap Sarah Jessica Parker Kerry Washington front Michelle Obama katona
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hogyan került egy címlapra a két színésznő és a First Lady? Az amerikai Galmour magazin megtalálta a közös kapcsolódási pontot közöttük.

A magazin májusi címlapjára fotózták együtt a három hírességet, nem is akárhol, hanem a Fehér Házban. A fotózásnak különös apropója volt, hiszen mindhárman érintettek egy igencsak komoly témában, ez pedig a katonai szolgálat és a katonai családok sorsa.

Forrás: Instagram/ Sarah Jessica Parker

Az Egyesült Államokban ez a kérdés különösen súlyos, és rengeteg családot érint. Michelle Obama egyébként nagyon fontosnak tartja a katonai családok támogatását: 2011-ben el is indított egy kezdeményezést, az Összefogást, amely kifejezetten a veteránokat és a hozzátartozóikat segíti.

Természetesen a két színésznő is érintett a témában: Kerry Washingtonnak az apukája szolgált a hadseregben, Sarah Jessica Parkernek pedig rengeteg barátja van a fronton, akikért nap mint nap aggódik.

Ezért várja Michelle Obama, hogy férje elnökségi ideje lejárjon

A First Lady, Michelle Obama megosztotta a nagyközönséggel, mi hiányzik neki leginkább azóta, mióta férje az Amerikai Egyesült Államok elnöke.
Harry herceg vörös haján viccelődött egy kisfiúhttp://www.life.hu/news/20150407-harry-herceg-ausztraliai-kuldetesen-egy-kisfiu-voros-hajat-dicsero-transzparenst-keszitett.htmlAusztráliában meglepő táblával fogadták a herceget. Egy vörös hajú kisfiú készített vicces transzparenst Harrynek.News--George Clooney mindenkit figyelmeztet: maradjanak távol tőle!http://www.life.hu/news/20150407-gerge-clooney-es-amal-clooney-hazat-rendelet-vedi-a-betolakodoktol.htmlHatszáz dolláros büntetés vár arra, aki közel merészkedik George Clooney és felesége, Amal Clooney Como-i villájához.News--Szexi egyetemi tanár lesz Amal Clooney-ból http://www.life.hu/news/20150407-amal-clooney-george-clooney-felesege-a-columbia-egyetem-emberi-jogi-intezetenek-professzora-lett.htmlA katedrán is biztosan lélegzetelállítóan mutat majd George Clooney felesége, aki egy híres New York-i egyetemtől kapott felkérést, hogy a jövő emberi jogi ügyvédjeit oktassa.News--Tragédia! Meghalhatott a kislány, aki fegyvernek hitte a fotós kamerájáthttp://www.life.hu/news/20150403-meghalt-hudea-a-szir-kislany-aki-fegyvernek-nezte-a-torok-fotos-osman-sagirli-kamerajat.htmlA legfrisebb hírek szerint a szír kislány, aki fegyvernek hitte a török fotós, Osman Sagirli kameráját, a háború áldozatául eshetett.News--Bulit szervezett halott kutyájának tiszteletére Miley Cyrushttp://www.life.hu/news/20150402-miley-cyrus-enekesno-bulit-szervezett-floyd-nevu-kutyaja-halalanak-tiszteletere.htmlA sztár teljesen összetört, amikor egy évvel ezelőtt, április 1-jén meghalt a kiskutyája, Floyd. Halálának évfordulójára nagyszabású emlékbulit szervezett.News--Újabb titok látott napvilágot Michael Jacksonrólhttp://www.life.hu/news/20150401-michael-jackson-enekesrol-ujabb-titok-derult-ki-russel-crowet-hivogatta-telefonon.htmlDöbbenetes titokra derült fény a napokban a halott popsztárról: Russel Crowe egy interjúban mesélt arról, hogy Michael Jackson évekig telefonbetyárkodott vele, hotelekben hívogatta őt. Pedig személyesen soha nem találkoztak.NewsAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.