Szexi egyetemi tanár lesz Amal Clooney-ból

Forrás: AFP -
film George Clooney emberi jogok ügyvéd Kofi Annan New York Columbia Egyetem Amal Clooney Nobel-békedíj stílusikon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A katedrán is biztosan lélegzetelállítóan mutat majd George Clooney felesége, aki egy híres New York-i egyetemtől kapott felkérést, hogy a jövő emberi jogi ügyvédjeit oktassa.

A stílusikon Amal Clooney, aki híres nemzetközi emberi jogi ügyvéd, a Columbia egyetemen fog órákat tartani a tavaszi szemeszterben. Ő és az egykori ENSZ-főtitkár, a Nobel-békedíjas Kofi Annan lettek ugyanis az egyetem Emberi jogi intézetének legújabb vendégelőadói. Mrs Clooney közleményben fejezte ki háláját a nagy megtiszteltetésért. „Alig várom, hogy megismerkedjek a következő generációval, akik az emberi jogokért fognak küzdeni" – nyilatkozta.

Forrás: AFP

A Clooney házaspár székhelye egyébként Londonban van, de tavasszal közösen utaznak majd New Yorkba, hiszen a mindig sármos Clooney legújabb filmjét, a Money Monster című mozit fogja forgatni.

Álomszép ruhában állt az oltár elé Amal

Abszolút biztosra vettük, hogy a menyasszonyi ruhájával is beírja magát a divattörténelembe Amal Alamuddin. Ez így is lett - ITT meg is nézheted a varázslatos kreációt!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.