Mi lelte a színésznőket? Furcsa fotón pózol a két hollywoodi sztár

Forrás: Instagram/ Sofia Vergara -
Reese Witherspoon Instagram Sofia Vergara
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meglehetősen különös képen pózol a két világhírű színésznő, Reese Witherspoon és Sofia Vergara. A fotót elnézve azt hihetnénk, újra tizenévesnek érzik magukat.

Pedig szó sincs erről, a nagy mókamester hírében álló két hollywoodi híresség ugyanis éppen közös filmjét, a Hot Pursuit című alkotást promózza.

Forrás: Instagram/ Sofia Vergara

Mivel a forgatások alatt eléggé összebarátkoztak, Sofia Vergara – aki mostanában az ő petesejtjeiből és exférje spermáiból összehozott, lefagyasztott embriókért pereskedik – folyamatosan posztolja Instagramján az viccesebbnél viccesebb közös képeiket. Pedig másként is végződhetett volna a két színésznő kapcsolata, hiszen a Modern család sztárja a forgatás során úgy megsértette Reese Witherspoont, hogy belső vérzéssel kellett orvoshoz fordulnia.

Több tízezren tekertek szombaton Budapestenhttp://www.life.hu/news/20150426-budapesten-az-i-bike-budapest-rendezvenyen-tobb-tizezren-bicikliztek.htmlSzombaton délután elözönlötték a biciklisták Budapesten. Több tízezren tekertek a Bakáts térről induló biciklis felvonuláson. NewsMTIFémeket evett bánatában egy férfihttp://www.life.hu/news/20150426-femeket-evett-banataban-egy-ferfi.htmlSzögeket, elemeket evett egy férfi bánatában. Állítása szerint nem is sejtette, hogy emiatt fáj a hasa. NewsThinkstockEgy óra alatt elvégzi a fejátültetést az orvoshttp://www.life.hu/news/20150425-egy-orvos-azt-allitja-egy-ora-alatt-elvegzi-a-fejatultetest.htmlAzt álltíja magáról dr. Sergio Canavero orvos, hogy képes elvégezni a fejátültetést. Szerinte ez a lépés az emberi halhatatlanság felé. NewsOrigoÉlő adásban összepisilte magát a riportalanyhttp://www.life.hu/news/20150425-osszepisilte-magat-a-riportalany-a-teveben.htmlEgy gyilkosság ügyében kérdeztek egy lányt, aki szemtanúja volt az esetnek. De szegénynek éppen más gondja volt...NewsThinkstockFelismered, melyik sztár van a képen?http://www.life.hu/news/20150425-johnny-depp-uj-filmjeben-felismerhetetlen.htmlTeljesen felismerhetetlenné maszkírozták a világhírű, sármos színészt új filmjében, a Black Massban.NewsNorthfotoMegöltek egy nőjogi aktivistáthttp://www.life.hu/news/20150425-megoltek-egy-nojogi-aktivistat.htmlMotorkerékpáros fegyveresek meggyilkoltak Pakisztánban egy kiemelkedő nőjogi aktivistát, aki csupán néhány órával korábban fórumot tartott Beludzsisztán tartományban. NewsAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.