Katalin2015 királyi család szülés Katalin hercegné Vilmos herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vége a hosszú várakozásnak! Ma délelőtt egészséges kislánynak adott életet Katalin hercegné! 

Hivatalosan is megerősítették a hírt, amely szerint Katalin hercegné ma reggel angol idő szerint 8.34-kor kislánynak adott életet – írja a Mirror. Katalinnak könnyű szülése volt. Az újszülött a negyedik helyen van a brit trónutódlási sorban.

Forrás: AFP/Arthur Edwards

A britek arra számítanak, hogy a kis hercegnő olyan nevet kap majd, mely a brit királyi családban nagy hagyománnyal bír. A legtöbb brit egyébként úgy gondolja, Alice lesz a neve.

A hercegnét a St. Mary’s kórház Lindo Wing szülészeti magánklinikájára Vilmos herceg vitte be autóval ma reggel hat óra körül. György hercegre szülei távollétében a dajkája vigyáz.

Délelőtt még a St. Mary’s kórház egyik munkatársa közölte Twitterén, hogy Katalinnál a vajúdás normális ütemben halad, a kismama és a baba is rendben vannak. Az egész világ lélegzet-visszafojtva várta, hogy végre megérkezzen a pici trónörökös.

/1503/_gy_v2015324151747

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.