Jó hír! Új részekkel jelentkezik a Virágkonyha Halmos Monikával

Forrás: HUNGARY/Rozsakunyho Kft. -
virágkonyha Halmos Monika főzés gasztronómia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan új, izgalmas receptekkel jelentkezik a LifeNetwork műsorán a Virágkonyha, a Life.hu sztárszerzőjével, Halmos Monikával. 

Ismét ennivaló szirmokkal érkezik a gasztroforradalom a LifeNetworkön: új részekkel jelentkezik a Virágkonyha Halmos Monikával, a Life.hu sztárszerzőjével. Alig várjuk, hogy mi is elleshessük az íncsiklandozó, virágokkal készített különlegességek elkészítését!

Forrás: HUNGARY/Rozsakunyho Kft.
Pécsi Ildikó 75 éves letthttp://www.life.hu/news/20150521-pecsi-ildiko-szineszno-75-eves.htmlMa ünnepli 75. születésnapját Pécsi Ildikó, Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő, érdemes és kiváló művész.News--Tudod, milyen a bortésztában sült dália? Halmos Monika megmutatjahttp://www.life.hu/sztarszerzok/viragkonyha/20141120-viragkonyha-halmos-monikaval-a-lifenetwork-teveben-november-20-tol.htmlÉs a rózsalekváros palacsinta virágszirmokkal tarkítva? Vagy a körömvirágos pogácsa? Ideje újragondolnod a virágok hasznosságát. A gasztroforradalomba Halmos Monika vezet be bennünket a LifeNetwork tévén.VirágkonyhaOrigoVirágkonyha Halmos Monikával: Szép Ilonka bodzafánkja http://www.life.hu/sztarszerzok/viragkonyha/20150515-halmos-monika-bodzafankot-keszit-a-viragkonyhaban-novenyekkel.htmlBodzaszörpöt szinte minden házban kreálnak bodzanyílás idején, ki így, ki úgy: van, aki a mézesre esküszik (pedig mindig megbuggyan, és bodzamurci lesz belőle), van, aki mentával turbózza fel, így kissé fogkrémes feelinget ad neki. És sok helyen sütik a bodzavirágokat palacsintában, bortésztában, mindenféle furfangos bundában.VirágkonyhaOrigoVirágkonyha Halmos Monikával - Cipó provence-i ihlettelhttp://www.life.hu/sztarszerzok/viragkonyha/20150415-halmos-monika-fokhagymas-cipot-keszit.htmlBortésztában sült dália? Rózsalekváros palacsinta virágszirmokkal tarkítva? Körömvirágos pogácsa? A konyhakert a legfinomabb hozzávalókat rejtheti! Ennivaló szirmokkal érkezik a gasztroforradalom a LifeNetworkön: Virágkonyha Halmos Monikával.Virágkonyha--Virágkonyha Halmos Monikával - Mézes-chilis-rózsás mozzarellahttp://www.life.hu/sztarszerzok/viragkonyha/20150213-viragkonyha-halmos-monikaval-a-mezes-chilis-rozsas-mozzarella-receptjet-mutatjuk-be.htmlBortésztában sült dália? Rózsalekváros palacsinta virágszirmokkal tarkítva? Körömvirágos pogácsa? A konyhakert a legfinomabb hozzávalókat rejtheti. Ennivaló szirmokkal érkezik a gasztroforradalom a LifeNetworkön: virágkonyha Halmos Monikával.VirágkonyhaOrigoVirágkonyha Halmos Monikával - Illatosítsd ibolyával a teád!http://www.life.hu/sztarszerzok/viragkonyha/20150206-viragkonyha-halmos-monikaval-az-ibolyaval-illatositott-tea-receptjet-mutatjuk-be.htmlBortésztában sült dália? Rózsalekváros palacsinta virágszirmokkal tarkítva? Körömvirágos pogácsa? A konyhakert a legfinomabb hozzávalókat rejtheti. Ennivaló szirmokkal érkezik a gasztroforradalom a LifeNetworkön: virágkonyha Halmos Monikával.VirágkonyhaOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.