Virágkonyha Halmos Monikával - Illatosítsd ibolyával a teád!

Forrás: Virágkonyha Halmos Monikával -
virágkonyha Halmos Monika tea ibolya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bortésztában sült dália? Rózsalekváros palacsinta virágszirmokkal tarkítva? Körömvirágos pogácsa? A konyhakert a legfinomabb hozzávalókat rejtheti. Ennivaló szirmokkal érkezik a gasztroforradalom a LifeNetworkön: virágkonyha Halmos Monikával.

Ebben a köhögős-torokfájós időben is érdemes a virágokhoz fordulni segítségért. Hársfavirág, bodzavirág, kamillavirág, kakukkfűvirág, mind-mind segítenek megkönnyíteni a légzést, feloldani a váladékot, és jó kedvre derítenek. Az ibolyatea nekem különösen a kedvencem, a téli teakeverékekből sem hiányzik aprócska, szárított virága. De ha ilyen enyhe idő marad, hamarosan frisset is találsz majd!

Hozzávalók:

csészénként 10-12 ibolyavirág (friss vagy szárított)
2 dl forró víz

Az elkészítés módját és egyéb érdekességeket itt olvashatsz az ibolyás teáról.

Forrás: Virágkonyha Halmos Monikával

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket a LIFE Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.