Michelle Obama fontos ügyért kampányol Londonban

Forrás: AFP/Justin Tallis -
kezdeményezés London Michelle Obama First Lady oktatás Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A first lady a Let Girls Learn (Engedjétek a lányokat tanulni) elnevezésű, férjével közösen életre hívott kezdeményezést hirdeti kétnapos londoni útján.

Az amerikai first lady lányaival, Maliával és Sashával, valamint édesanyjával, Marian Robinsonnal érkezett meg hétfő este a brit fővárosba, ahol II. Erzsébet királynő unokájával, Harry herceggel és David Cameron miniszterelnökkel is találkozni fog.

Forrás: AFP/Justin Tallis

Ejha! Nagyon kemény fából faragták Michelle Obamát

Az amerikai first lady most megmutatta, milyen, amikor teljes gőzzel beleveti magát az edzésbe. Még a szánk is tátva maradt!

Michelle Obama szívügyéről, az Engedjétek a lányokat tanulni elnevezésű kezdeményezésről beszélt a kelet-londoni Mulberry Lányiskolában.

Az idén márciusban útnak indított program célja, hogy oktatáshoz segítse - és ezzel javítsa az anyagi helyzetét, egészségét és függetlenségét - annak a világszerte élő 62 millió iskoláskorú lánynak, akik nem járnak iskolába.

Forrás: AFP/Justin Tallis

Michelle Obama szívszorító igazságtalanság áldozatainak nevezte azokat a lányokat, akiknek nem adatik meg a lehetőség arra, hogy tanuljanak, és kibontakoztassák tehetségüket.

"Azzal szándékozom tölteni a first ladyként még hátra lévő időmet - és az azt követő időszakot is -, hogy megpróbálom meggyőzni a világ vezetőit arról, hogy csatlakozzanak hozzánk ebben a munkában" - hangsúlyozta Michelle Obama.

Ezért várja Michelle Obama, hogy férje elnökségi ideje lejárjon

A first lady, Michelle Obama megosztotta a nagyközönséggel, mi hiányzik neki leginkább azóta, mióta férje az Amerikai Egyesült Államok elnöke. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Az első kérdésnél kiesett a német Legyen ön is milliomos! játékosahttp://www.life.hu/news/20150616-kiesett-az-elso-kerdesnel-a-jatekos.htmlSoha nem történt még olyan eset, hogy valaki kiesett az első kérdésnél a német "Legyen ön is milliomos!" történetében.NewsOrigoElhunyt Mucsi Sándor színészhttp://www.life.hu/news/20150616-meghalt-mucsi-sandor-a-hires-magyar-szinesz.html64 éves korában elhunyt a híres magyar színész, Mucsi Sándor.NewsOrigoElmozdult a Mount Everesthttp://www.life.hu/news/20150616-a-nepali-foldrenges-delnyugat-fele-tolta-a-mount-everestet.htmlHárom centiméterrel délnyugat felé mozdította el az április 25-i Richter-skála szerinti 7,8 erősségű nepáli földrengés a világ legmagasabb csúcsát, a Mount Everestet.NewsThinkstockJógázz cicákkal - Cuki történet terjed az internetenhttp://www.life.hu/news/20150616-jogazz-cicakkal-es-fogadj-orokbe-egyet.htmlHatalmas macsakarajongónak bizonyultak annak a jógastúdiónak a tulajdonosai, akik hat árva cicát fogadtak be a napokban.NewsOrigoMegoldódott az M3-as autópályán szállított hullák rejtélyehttp://www.life.hu/news/20150616-filmes-kellekek-voltak-az-m3-as-autopalyan-szallitott-hullak.htmlA napokban nagy port kavart az az eset, amikor többen észrevették, hogy hullákat szállítottak az M3-ason. Azóta kiderült, mi is történt valójában. NewsOrigoNemsokára újra rajthoz áll Schumacherhttp://www.life.hu/news/20150616-michael-schumacher-fia-mick-balesete-utan-ujra-rajthoz-all-belgiumban.htmlMichael Schumacher 16 éves fia, Mick balesete után ezen a hétvégén már Belgiumban fog versenyezni.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.