Amerikai Egyesült Államok kocsikázás hiány Michelle Obama First Lady elnök
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A First Lady, Michelle Obama megosztotta a nagyközönséggel, mi hiányzik neki leginkább azóta, mióta férje az Amerikai Egyesült Államok elnöke.

A Fehér Házban tartott húsvéti ünnepség kapcsán készült legutóbb interjú a First Ladyvel. Ezúttal egy érdekes személyes dolgot is megosztott Michelle Obama.

Forrás: AFP

Mégpedig arra a kérdésre válaszolva: miért várja, hogy férje hivatali ideje véget érjen. „Kocsikázni szeretnék – amerre éppen kedvem van. Lehúzott ablakkal. Csak ennyit szeretnék" – mondta. Egyébként már hét-nyolc éve, hogy utoljára saját maga vezethetett autót.

Michelle Obama a stílusos Firts Lady

Michelle Obama 50. születésnapja alkalmából ITT szedtük össze a stílusikon First Lady legjobb összeállításait.
Elhunyt Bicskey Lukács, az Argo sztárja http://www.life.hu/news/20150408-elhunyt-bicskey-lukacs-az-argo-film-sztarja.html A színész rövid lefolyású, halálos betegség után szerda hajnalban hunyt el. 53 éves volt. News -- Sokkoló! Asztala mellett tartotta halott kisfiát az orvos http://www.life.hu/news/20150407-asztala-mellett-tartotta-halott-kisfiat-az-orvos.html Hamarosan bárki megnézheti azt a bizarr és horrorisztikus emléket, amelyet egy apa őrzött éveken át asztala mellett. News Thinkstock Titkos alagutak vezettek a Playboy-villába http://www.life.hu/news/20150407-hugh-hefner-playboy-villajaba-titkos-alagutakon-at-jartak-vendegek.html Teljes alagútrendszer vezetett Hugh Hefner Playboy-villájához, amelyen keresztül világsztár barátai járhattak be az exkluzív partikra. News -- Ilyen esküvőt még biztosan nem láttál! http://www.life.hu/news/20150407-john-legend-kutyas-kampanya-eskuvo.html Két bulldog vonul oltár elé az eküvőn, amelyen John Legend énekel, ráadásul jó célért teszi ezt. Van ennél cukibb? News Origo Neee! Nina Dobrev otthagyja a Vámpírnaplókat http://www.life.hu/news/20150407-nina-dobrev-kilep-a-vampirnaplok-cimu-sorozatbol.html Kész, vége, nincs tovább: a színésznő maga erősítette meg a hírt, miszerint kilép a nagysikerű sorozatból. News -- George Clooney mindenkit figyelmeztet: maradjanak távol tőle! http://www.life.hu/news/20150407-gerge-clooney-es-amal-clooney-hazat-rendelet-vedi-a-betolakodoktol.html Hatszáz dolláros büntetés vár arra, aki közel merészkedik George Clooney és felesége, Amal Clooney Como-i villájához. News --

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.