New York Magazine nemi erőszak Bill Cosby
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Névvel és arccal vállalja 35 nő a New York Magazine címlapján, hogy Bill Cosby, a tévés legenda mit tett velük.

35 nő és egy üres szék került az amerikai magazin címlapjára. 35 bátor nő merte vállalni, hogy nyíltan Bill Cosby ellen valljon, a 36. szék pedig azoké, akik még nem mertek kiállni a nyilvánosság elé. Köztudott ugyanis, hogy a népszerű komikus ellen már negyvennél több nő vallott.

Forrás: Twitter

Az áldozatok elmondása alapján a legendás komikus valójában egy megbánást sosem mutató szexuális ragadozó, aki bedrogozta a nőket, majd megerőszakolta. A nők történetében sok a hasonlóság, sokaknak segítséget ajánlott karrierjükben, majd partira intiválta őket, amiről kiderült, hogy egy randi kettesben. Ott az italukba kábítószert tett, majd megerőszakolta őket.

Meghalt Bobbi Kristina Brown: Whitney Houston lánya 23 éves volthttp://www.life.hu/news/20150727-meghalt-whitney-houston-amerikai-enekesno-lanya-bobbi-kristina-brown.htmlÉletének huszonharmadik évében július 26-án vasárnap meghalt a néhai Whitney Houston amerikai énekesnő lánya, Bobbi Kristina Brown.News--Mit szól az utca embere a beöntéshez?http://www.life.hu/news/20150726-vlogoli-megkerdezi-az-embereket-a-beontesrol.htmlVlogOli ismét az utca embereit kérdezte, ezúttal egy egészen kényes témáról, a beöntésről. News--Biztonsági autó a pályán! Baleset volt a Magyar Nagydíjonhttp://www.life.hu/news/20150726-baleset-a-hungaroringen-a-magyar-nagydijon.htmlNico Hülkenberg a célegyenes végi gumifalba csapódott.NewsAFPBoldog szülinapot, Helen Mirren!http://www.life.hu/news/20150726-helen-mirren-szuletesnapja-julius-26.html1945-ben született Helen Mirren, akiről a mai napig simán elhinnénk, hogy 20 évvel fiatalabb. News--Boldog szülinapot, Helen Mirren!http://www.life.hu/news/20150726-helen-mirren-szuletesnapja-julius-26.html1945-ben született Helen Mirren, akiről a mai napig simán elhinnénk, hogy 20 évvel fiatalabb. News--Sokkoló! Orvosa erőszakolta meg a 14 éves lánythttp://www.life.hu/news/20150726-indiaban-orvosatol-esett-teherbe-a-tizennegy-eves-lany.htmlOrvosa először bedrogozta, majd megerőszakolta azt a 14 éves indiai lányt, aki teherbe is esett a férfitől. Az ügyben megdöbbentő bírói ítélet született. News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.