Kajakos balesetet szenvedett Annie Lennox lánya - A barátja eltűnt a vízben

Tali Lennox kajakozás baleset Annie Lennox kajak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Hudson folyón kajakozott a híres brit énekenő, Annie Lennox lánya, a 22 éves Tali Lennox és 32 éves barátja, Ian Jones, amikor a jármű felborult. A lányt kimentették, a fiú azonban eltűnt a vízben. Jelenleg is nagy erőkkel keresik. 

Még szombaton délelőtt indult kajakozni a két fiatal, a kirándulás azonban tragédiába torkollt: Annie Lennox 22 éves lányának és 32 éves barátjának a járműve felborult a Hudson folyón.

Forrás: Instagram/ Tali Lennox

A lányt egy arra közlekedő hajó mentette ki, a férfit azonban azóta sem találják - írja a Daily Mail. Tegnap este egy időre fel kellett függeszteni a keresését a nehéz természeti viszonyok miatt. A férfit azóta sem találják. A hírek szerint egyikük sem viselt mentőmellényt.

Gyász! Elhunyt az ismert magyar író, költőhttp://www.life.hu/news/20150809-gyasz-elhunyt-pragai-tamas-jozsef-ismert-magyar-iro-kolto-szerkeszto-irodalomtortenesz.htmlSúlyos betegséget követően 47 évesen elhunyt Prágai Tamás József Attila-díjas író, költő, szerkesztő, irodalomtörténész.NewsOrigoRekordot döntött: 46 órán át ünnepelte születésnapját egy férfihttp://www.life.hu/news/20150809-46-oran-at-unnepelte-26-szuletesnapjat-egy-nemet-ferfi-ezzel-guinness-rekorder-lett.htmlSven Hagemeieré lett a világ leghosszabb szülinapja: a német férfi közel 2 napon át ünnepelhette 26. születésnapját.News--Fiuknak adta vizét a francia pár, így élte túl a mexikói hőségethttp://www.life.hu/news/20150808-egy-francia-hazaspar-fiuknak-adtak-a-vizuket-aki-igy-elte-tul-a-mexikoi-hosegben-a-turat.htmlA háromtagú család kirándulni indult az új-mexikói White Sands Nemzeti Parkba. A hatóságok szerint valószínűleg "alábecsülték a természeti elemeket".NewsOrigoÚgy bepiált a repülő személyzete, hogy nem szállhatott fel a géphttp://www.life.hu/news/20150809-a-norvegiabol-indulo-repulo-szemelyzete-reszeg-volt-igy-nem-szallhatott-fel-a-gep.htmlAz Air Baltic légitársaság járatán a személyzet valamennyi tagja piásan vette fel a műszakot, de mivel indulás előtt egy meglepetésszerű alkoholtesztnek vetették őket alá, kiderült a turpisság. A gépet így nem engedték felszállni. NewsThinkstockSzemetet tett halott gyereke közelébe, hogy elnyomja a holttest szagáthttp://www.life.hu/news/20150808-szemetet-tett-halott-gyereke-kozelebe-hogy-elnyomja-a-holttest-szagat.htmlEmber Warfel, a 21 hónapos kislány június közepe óta halott. Testére augusztusban talált rá egy tévészerelő.NewsThinkstockHalálra gázolt egy embert a vonat Budapestenhttp://www.life.hu/news/20150808-halalra-gazolt-egy-embert-a-vonat-budapesten.htmlHalálra gázolt egy Déli pályaudvar felé közlekedő vonat egy embert a fővárosban szombat délben, ezért az érintett szakaszon késésekre lehet számítani - közölte a katasztrófavédelem a honlapján.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.