Meghalt a lány, aki annak idején elrabolta David Beckham szívét

légzés betegség halál David Beckham lány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rajta kívül csupán egy ember van a világon, aki ebben a ritka szívbetegsében szenved. Az orvosok néhány hetet jósoltak neki négyévesen, de ő évekig kitartott. Kirsty Howard, aki David Beckham szívét is elrabolta kislányként, 20 évesen halt meg ma hajnalban.

Hihetetlen akaratereje és hatalmas életszeretete segítette át a legnehezebb helyzeteken is Kirsty Howard-ot, aki egy ritka, veleszületett betegségben szenvedett - olyanban, mely rajta kívül csupán egy embert érint a világon. Milliókat inspirált Angliában, többek között David Beckhamet is, aki neki ajánlotta az angol fociválogatott győzelméhez vezető gólját a 2002-es világbajnokság válogatóján.

Kirsty és David Forrás: AFP/Adrian Dennis

Találkozott többek közt Erzsébet királynővel és Károly herceggel, valamint az angol miniszterelnökkel, de hollywoodi sztárokat is a támogatói között tudott. Fáradhatatlanul dolgozott azon, hogy alapítványának, mely beteg gyerekeken segít, pénzt szerezzen. Kirsty 20 éves volt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.