Öngyilkosságot is fontolgatott Ronda Rousey

Forrás: AFP/Paul Crock -
harcművész öngyilkos öngyilkosság Ronda Rousey
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hiába néz ki a belevaló harcművész erősnek és elpusztíthatatlannak, már ő is megjárta a poklot. Novemberben teljesen összeomlott, és úgy érzete, nincs értelme az életének.

Ronda Rousey vegyes harcművész, színész, és emellett egy gyönyörű nő, aki modellkedni is szokott. Nem úgy néz ki, mint akit könnyen a padlóra küldenek, mégis pontosan ezt történt vele novemberben.

Forrás: AFP/Paul Crock

Rondát legyőzte Holly Holm egy UFC meccsen, amitől teljesen maga alá került. Ellen DeGeneres beszélgetős műsorában nyílt meg teljesen erről a sötét időszakról Ronda. Könnyek között árulta el, hogy a meccs után az orvosi szoba sarkában kuporogva gondolkozott azon, hogy mi értelme így az életének, és az is megfordult a fejében, hogy öngyilkos lesz.

Forrás: AFP

Elárulta, hogy mi húzta vissza őt a sötétségből. Meglátta barátját, Trawis Browne-t, aki szintén UFC harcos, és rájött, hogy érte, valamint a leendő gyermekeikért érdemes élnie.

Meghalt az amerikai A Nagy Ő sztárja, Lex McAllisterhttp://www.life.hu/news/20160217-lex-mcallister-az-amerikai-the-bachelor-sztarja-feltehetoen-ongyilkos-lett.htmlA rendőrségi nyomozások eddigi állása szerint az amerikai párkereső valóságshow-sztár gyógyszer-túladagolással vetett véget az életének. 31 éves volt. NewsOrigoMindenkinek adna fegyvert az Eagles of Death Metal énekesehttp://www.life.hu/news/20160216-jesse-hughes-szerint-mindenki-kezebe-kellene-fegyver-a-parizsi-tamadas-utan-foleg.htmlJesse Hughes elkötelezett híve a fegyvertartásnak. A zenekar koncertje alatt támadtak november 13-án a terroristák a párizsi Bataclanra, ahol 89 embert mészároltak le. News--Samuel L. Jackson felejthetetlen leckét kapott a rendőröktőlhttp://www.life.hu/news/20160216-samuel-l-jackson-t-inzultaltak-a-rendorok.htmlSamuel L. Jackson-nak nincsenek túl jó emlékei a rendőrökről, ugyanis nemrég elárulta, hogy egyszer fegyvert fogtak rá. NewsOrigoÚjraélesztette csecsemőjét egy szuperanya Budapestenhttp://www.life.hu/news/20160216-a-hos-anyuka-ujraelesztette-a-gyereket.htmlHihetetlen dolgot tett egy budapesti édesanya: újraélesztette gyermekét a XVIII. kerület egyik forgalmas csomópontján, a Béke téren. News--Idősebbnek hazudta magát a lány, aki miatt pedofíliával vádolják Adam Johnson válogatottathttp://www.life.hu/news/20160216-adam-johnson-angol-valogatott-futballistanak-idosebbnek-hazudta-magat-a-15-eves-lany.htmlAz angol labdarúgó ügyvédje megtalálta azt a Snapchat üzenetet, amelyben a lány azt írja barátainak: „Ma felvesz, és én meglovagolom." News--Meghalt George Gaynes, a Rendőrakadémia sztárjahttp://www.life.hu/news/20160217-george-gaynes-a-rendorakademia-sorozat-sztarja-meghalt-98-eves-koraban.htmlA színész halálhírét lánya, Iya Gaynes Falcone Brown erősítette meg.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.