Balaton Sound troll szépségkirálynő Balaton Sound 2016 Kulcsár Edina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Celebtársaihoz hasonlóan a szépségkirálynő is a Balaton Soundon csapatja, ahonnan egy szerelmével közös fotót is feltöltött Facebook-oldalára. Aztán megbánta...

Követői ugyanis szinte egy emberként kezdték cikizni kedvese öltözködési stílusát, amit Edina természetesen nem hagyott annyiban. A szépség egy meglehetősen indulatos hozzászólásban tette helyre a kommentelőket.

"Kedves mindenki akinek "valami" nem tetszik! Nagyon nem szép dolog, bántó megfogalmazásban véleményt formálni valakiről, vagy valamiről! Természetesen le lehet írnia mindenkinek a véleményét, de azt szebb szövegkörnyezetben is meg lehet tenni, bár hozzátenném, hogy ha valakinek nincsen stílusérzéke, azt nem kellene ennyire felvállalni!

Bár tudom, hogy a magyarok nincsenek hozzászokva a tervező által kreált darabokhoz,

de lassan azért jó lenne ha befogadná a szemünk, mert szerintem az jó dolog ha valaki ad a megjelenésére, és nem veszi fel mondjuk a szandált zoknival. Arról nem is beszélve, hogy egy fesztiválon vagyunk!!! Pusziiiii!" - írta ki a szépségkirálynő, ami persze csak további feszültséget generált.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.