Végre kiderült, ő is csak ember: A várnadós Blake Lively pattanásos és zsíros a haja

Forrás: Dimitrios Kambouris / Getty Images North America / AFP -
színésznő terhesség Blake Lively
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azt túlzás nélkül kijelenthetjük, hogy Blake Lively a világ egyik legszebb és legszerencsésebb nője. Ryan Reynolds mellett ébred nap, mint nap, második gyermekét hordja a szíve alatt, és bármit tesz is, mindig jól néz ki. Kivéve, amikor nem...

Szeretjük, de irigyek is vagyunk tökéletes alakjára, a popsija kerekségére, a házasságára, a férjére, a sikereire, és rosszabb pillanatainkban látszólagos boldogságára is. Valamiféle csoda ő, aki gyönyörűnek született, és akinek semmit sem kell tennie azért, hogy a világ legjobb nője legyen.

Ezért is megnyugtató legutóbbi Instagram-posztja, amelyben úgy néz ki, mint egy valódi ember. Egy igazi kismama, aki a szerettei között mosolyog, és nem az a legfontosabb számára, hogy tökéletes legyen a haja, és szexisen csücsörítsen egy szelfihez.

#sisterhusbands

Blake Lively (@blakelively) által közzétett fénykép,

És most, hogy kiderült, Blake Lively is csak ember, egy hús-vér nő, nos, így talán még jobban csodáljuk, mint azelőtt. Sőt!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.