Oscar-díj Tom Hanks Kispolski
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tom Hanks szombat délután egy olyan fotót osztott meg a Twitteren, amin éppen egy magyar rendszámú, piros Polski Fiatba készül beszállni.

- fűzte hozzá a képhez a kétszeres Oscar-díjas világsztár.

Hanks tavaly nyáron Magyarországon forgatta az Inferno című filmjét, ami nálunk már két hete fut a mozikban, Amerikában pedig most péntek óta vetítik - írja az Origo. A fenti kép a budapesti Széchenyi István téren lévő Gresham-palota előtt készült, de nem tudunk róla, hogy a színész visszatért volna hazánkba.

Valószínűbbnek tűnik, hogy csak ráakadt egy régebbi fotóra, ami megtetszett neki, ezért kirakta.

Annyi biztos, hogy Hanks tegnap este még Los Angelesben tartózkodott: a British Academy Britannia Awards-gáláján adott át egy díjat Infernóbéli szereplőtársának, Felicity Jonesnak.

Tom Hanks pénteken este az AMD British Academy Britannia Awards-gáláján Forrás: AFP/2016 Getty Images/Frederick M. Brown
Hosszú Katinka megint tarolt: A szingapúri aranykészletet is kifosztjahttp://www.life.hu/news/20161029-hosszu-katinka-uszono-szingarupban-megint-tarolt-az-aranykeszletet-is-kifosztotta.htmlÖt arany- és egy ezüstérmet nyert Hosszú Katinka az úszók rövidpályás világkupa-sorozatának utolsó, szingapúri állomásán, a verseny nyitónapján. NewsOrigoApja arcképével fotózkodott Bud Spencer fia Budapestenhttp://www.life.hu/news/20161029-giuseppe-pedersoli-bud-spencer-fia-apja-arckepevel-fotozkodott-budapesten.htmlBud Spencer fia, Giuseppe Pedersoli a magyar fővárosban járva meglátogatta édesapja, Filatorigátnál lévő graffitijét. NewsOrigoFeljelentették a Budapesten grasszáló pornófurgonthttp://www.life.hu/news/20161029-feljelentettek-a-budapesten-grasszalo-es-erotikus-filmet-forgato-pornofurgont.htmlSzemélyes adattal visszaélés vétsége miatt pénteken feljelentést tett a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság egy közterületen parkoló kisteherautóban pornófilmet készítő ismeretlen ellen, mert az autó ablakán keresztül a járókelők megjelentek a felvétel hátterében. News--Így kell átállítani az órákat a hosszú hétvége folyamánhttp://www.life.hu/news/20161029-oraatallitas-teli-idoszamitas-igy-kell-atallitani-az-orakat-a-hosszu-hetvege-folyaman.htmlHétvégén, egészen pontosan hétfőn elkezdődik a téli időszámítás. News--Több mint száz tini lányt zaklatott szexuálisan egy férfihttp://www.life.hu/news/20161028-tobb-mint-szaz-tini-lanyt-zaklatott-szexualisan-egy-sved-ferfi.htmlTöbb mint száz, nagyrészt kiskorú lány elleni szexuális visszaélés vádjával hét év börtönbüntetésre ítéltek pénteken egy 47 éves férfit Svédországban.News--Elhunyt az ismert magyar filmproducer, Angelusz Ivánhttp://www.life.hu/news/20161028-angelusz-ivan-filmproducer-meghalt-tragikus-hirtelenseggel.htmlNegyvenkilenc éves korában tragikus hirtelenséggel pénteken elhunyt Angelusz Iván filmproducer – közölte a család az MTI-vel. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.