Vadállatokkal él együtt a nagymama

Forrás: NORTHFOTO/Cooper Neill / Barcroft Media/Cooper Neill / Barcroft Images -
tigris medve állatbarát háziállat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Medvék és egy tigris társaságában él egy 62 éves nő.

Egy különleges asszonyt ismerhetünk meg Bonnie Hart személyében. A texasi nő foglalkozásában is különc, hiszen kamionsofőrként dolgozik, ami inkább a férfiak között elterjedt munka. Ám az otthona még ennél is érdekesebb. Háziállatokat tart, de nem cicát, kutyát vagy papagájt, ahogy a legtöbben:

két medvével és egy tigrissel osztozkodik az otthonán.

Furcsa háziállatokat tart a nagymama. Forrás: NORTHFOTO/Cooper Neill / Barcroft Media/Cooper Neill / Barcroft Images

A nagyi saját elmesélése szerint bárkivel szemben hajlandó lenne harcba szállni kedvencei védelme érdekében : „Az állataim időnként izgágán viselkednek, de bárkit képes lennék lelőni, aki el akarná vinni őket tőlem"- tudta meg a DailyMail.

Furcsa háziállatokat tart a nagymama Forrás: NORTHFOTO/Cooper Neill / Barcroft Media/Cooper Neill / Barcroft Images

Bonnie azt is elárulta, hogy havonta 300-400 ezer forintnak megfelelő összegért tudja fedezni az állatok ellátását, hiszen az óriási élőlények jó étvággyal rendelkeznek. A medvék már születésük óta vele élnek, a tigris azonban csak nem régen csatlakozott a csapathoz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.