Gyilkosságok sokasága miatt hullott szét egy család

Forrás: Andrew Lloyd -
gyilkosság édesanya áldozat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pete Deem és szerelme sokáig éltek boldog kapcsolatban, ám a nő egy napon faképnél hagyta, a férfi pedig végzett magával. Pete édesanyja a nőt hibáztatja fia haláláért. 

Pete Deem és Georgina Symonds hosszú ideje éltek boldog párkapcsolatban, mikor felbukkant Peter Morgan, egy tehetős 54 éves férfi. Morgan a pénzével próbált hatást gyakorolni a 25 éves lányra, és egy kis idő elteltével be is jöttek a számításai.

A fiatal Georgina faképnél hagyta addigi partnerét, Deemet, és inkább a gazdag Morgant választotta. Az események annyira felkavarták Pete Deemet, hogy nem sokkal ezt követően depressziós lett, majd öngyilkosságot követett el, mert nem bírta elviselni a lelki traumát.

Pete Deem és Georgina Symonds Forrás: Andrew Lloyd

Pete édesanyja, Lynne a lányt hibáztatja a gyermeke elvesztéséért, hiszen ha ő másképp döntött volna, akkor a fia még mindig élne - írta meg a TheSun.

Ám Georgina sem éli vidáman az életét, ugyanis Pete halálhírét követően drogokhoz nyúlt, aminek következtében a gyermekét is elvette tőle a gyámügy. Georgina jelenlegi párját, Morgant hibáztatta a dolgok alakulása miatt, amit a férfi nem tudott elfogadni, ezért házilag készített kötéllel fojtotta meg a fiatal nőt.

Peter Morgan Forrás: Gwent Police

A gyilkosságot követően a nőt a kocsija csomagtartójába helyezte, majd visszament dolgozni. Tettét elismerte, illetve azt is, hogy ugyan Georgina volt élete szerelme, mégsem érez bűntudatot a gyilkosság miatt. Sajnos egyre gyakran történnek balesetek, tragédiák szerelemféltésből.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.