Időjárás: szeles, borongós időnk lesz, még hó is hullhat

Forrás: Csudai Sándor - Origo -
időjárás Szél
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kedden sem lesz napsütéses idő, inkább borongós, szeles, csapadékos. Az északi tájakon pedig még hó is hullhat!

Sajnos nem sok javulást mutat az időjárás, keddden is felhős, vagy borult lesz az ég, és többfelé számíthatunk esőre. A hegyekben és hajnalban az ÉK-i tájakon havas eső, hó is lehet. A DNy-i szél megélénkül. Reggel +2, délután +8 fok körül alakul a hőmérséklet. A szerda azonban már jobban indul, ugyanis többfelé kisüthet a nap! Ráadásul a nappali felmelegedés is elindul.

Nem kedvez az időjárás - Képünk illusztráció Forrás: Csudai Sándor - Origo

A csütörtök keserédes lesz, mert reggelre sokfelé válik párássá a levegő, és még köd is képződik. Napközben ÉK-en tartósabban meg is maradhat. Máshol a párásság megszűnése után változóan felhős, napos idő várható. A csúcshőmérséklet viszont általában 10 és 15 fok között, de ÉK-en csak 6-7 fok körül alakul. Pénteken és szombaton sem lesz komolyabb változás az időjárásban, ÉK-en 7, máshol 12 fok körüli értékeket mérhetünk - írja a Köpönyeg.hu.

Halálos baleset történt a 7-es úton, Zala megyében http://www.life.hu/news/20171120-halalos-baleset-tortent-zala-megyeben.htmlHalálos baleset történt ma hajnalban a 7-es úton. A rendőrök fokozott óvatosságra intenek mindenkit. NewsThinkstockMeghalt Charles Manson amerika történetének leghíresebb sorozatgyilkosahttp://www.life.hu/news/20171120-meghalt-charles-manson-amerikai-sorozatgyilkos.htmlCharles Manson hírhedt gyilkos volt, hiszen az ő hívei ölték meg brutális módon Roman Polanski terhes feleségét, és annak barátait. A férfi életfogytiglani börtönbüntetést kapott, ami most lejárt. News--Hoteljében akasztotta fel magát a 23 éves brit blogger, Ellen Scotthttp://www.life.hu/news/20171120-hoteljeben-akasztotta-fel-magat-a-23-eves-brit-blogger.htmlA 23 éves blogger és egyedülálló anya teljes erőbedobással készült az esküvőjére, amire már soha nem fog sor kerülni. A fiatal Ellen Scott ugyanis felakasztotta magát egy hotelszobában. Szeretteinek írt búcsúlevelében azzal indokolta döntését, hogy elvesztette a kontrollt az élete felett. NewsThinkstockVolt telitalálatos szelvény az ötös lottón: ezek a számokhttp://www.life.hu/news/20171118-volt-telitalalatos-szelveny-az-otos-lotton.htmlVolt ötös a lottón szombaton: a televízióban közvetített számsorsolás után kiderült, hogy egyetlen telitalálatos szelvény akadt a héten. A szerencsés tippelő 1,428 milliárd forintot vihetett haza! News--Hat vádlott egyszerre vágta fel ereit egy moszkvai bíróságonhttp://www.life.hu/news/20171118-hat-vadlott-egyszerre-vagta-fel-ereit-egy-moszkvai-birosagon.htmlEgyszerre vágta fel az ereit a tárgyalóteremben hat garázdasággal vádolt férfi egy moszkvai bíróságon. News--Fagyos karácsony várható és az sem kizárt, hogy hó is leszhttp://www.life.hu/news/20171118-fagyos-karacsony-varhato-es-az-sem-kizart-hogy-ho-is-lesz.htmlA meterológus szerint a tavalyival ellenétben idén nem lesz annyira hideg a tél. A karácsony azonban fagyos lehet, és csapadékra is számíthatunk. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.