El akarta takarítani a szemetet, petárda szakította szét az ujjait egy 81 éves nőnek

Forrás: Shutterstock -
szemét szilveszter petárda Újév kórház kezelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Petárda miatt szakadt szét egy 81 éves nő két ujja. A néni nem petárdázni akart, mindössze összeszedni a szemetet.

Szilveszter éjjelén rengetegen vonulnak utcára, hogy tűzijátékokkal, petárdákkal tegyék emlékezetessé az év utolsó napját. Ilyenkor a hiányos ismeretekből és a figyelmetlenségből adódóan számos baleset történik.

Egy 81 éves pannonhalmi nőt is kórházba kellett szállítani a Police.hu közleménye szerint. A Kisalföld úgy tudja, hogy a néni nem a petárdázók közé tartozott, mindössze a szemetet szerette volna összeszedni a háza előtt, amikor a pirotechnikai eszköz felrobbant a kezében. Meg kellett műteni.

Sok balesetet okoz a petárda Forrás: Shutterstock

Ezek voltak az elmúlt év legbizarrabb ismeretlen lényei: videóhttp://www.life.hu/news/20190102-ezek-voltak-az-elmult-ev-legbizarrabb-ismeretlen-lenyei.htmlNem múlt el 2018 sem ismeretlen teremtmények észlelése nélkül: íme, a legbizarrabbak. NewsOrigoÚj védővel készül a másodfokú tárgyalásra a Teréz körúti robbantóhttp://www.life.hu/news/20190102-uj-vedovel-keszul-a-masodfoku-targyalasra-a-terez-koruti-robbanto.htmlA Teréz körúti robbantó ismét új védőt választott: vele készül a másodfokú tárgyalásra. NewsFotó: Mudra László - OrigoEgy londoni klub előtt vertek össze egy fiatal nőt: videóhttp://www.life.hu/news/20190102-egy-londoni-klub-elott-vertek-ossze-egy-fiatal-not.htmlA semmiből támadt a fiatal nőre az ismeretlen férfi: összeverte, utána elszaladt. NewsThinkstockEzért lehetett öngyilkos August Ames pornósztár http://www.life.hu/news/20190102-ezert-lehetett-august-ames-pornosztar-ongyilkos.html23 évesen követett el öngyilkosságot August Ames pornószínésznő. Akkor az internetes zaklatásokat okolták, de kiderült, hogy több is lehetett végzetes tette mögött. NewsOrigoIdőjárás: Németh Lajos mínusz 17 fokot ígér jövő hétrehttp://www.life.hu/news/20190102-idojaras-nemeth-lajos-minusz-17-fokot-iger-jovo-hetre.htmlNémeth Lajos elárulta, hétvégén havazás érkezik, jövő héten pedig bizonyos helyeken akár mínusz 17 fok is lehet. News--Holttestet találtak az M3-as autópályánhttp://www.life.hu/news/20190102-holttestet-talaltak-az-m3as-autopalyan-1.htmlHolttestet találtak az M3-as autópályán január másodikán. A rendőrség bejelentés alapján érkezett ki a helyszínre, és megkezdték a vizsgálatot. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.