Németh Lajos szerint az első hazatért gólya megérezte a jó idő közeledtét

Forrás: Shuttertock / Készítette: Ian Duffield -
Németh Lajos tavasz gólya időjárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az első hazatért gólya megérezte a jó idő közeledtét: Németh Lajos szerint is jön a tavasz.

Hazaérkezett az első gólya Magyarországra, Suri ráadásul éppen azon a napon tér vissza idén, mint tavaly. Ám akkor még rendkívül hideg volt, csak a helybéliek összefogásának köszönheti a gólya, hogy életben maradt – tudta meg a Blikk Vassurány polgármesterétől, Forrai Dánieltől. Idén azonban valamit megérezhetett Suri, Németh Lajos szerint ugyanis jó időnk lesz.

Az első gólya meghozta a tavaszt – Képünk illusztráció Forrás: Shuttertock / Készítette: Ian Duffield

Noha két hét még hátravan a naptári télből, az elkövetkezendő napokban 10 fok környékén lesz a nappali hőmérséklet, csak gyenge fagyok lehetnek éjjel. A szomorkás tél után csendes, napsütéses idő következik” – árulta el a meteorológus.

Időjárás: 13 fok is lehet a hétvégénhttp://www.life.hu/news/20190215-idojaras-13-fok-is-lehet-hetvegen.htmlFolytatódik a kora tavaszias idő, egyelőre biztosan nem tér vissza a tél. NewsOrigoFülöp hercegnek nem kell fizetnie a balesete utánhttp://www.life.hu/news/20190214-fulop-hercegnek-nem-kell-fizetnie-a-balesete-utan.htmlTavaly év végén szenvedett balesetet II. Erzsébet királynő férje, Fülöp herceg. A másik autó két utasa megsérült. Most megállapították, hogy Fülöp hercegnek nem kell kártérítést fizetnie. News--Ritka állatot ölt meg egy amerikai vadász, Bryan Harlan: a tetemével pózolthttp://www.life.hu/news/20190214-ritka-allatot-olt-meg-az-amerikai-vadasz-bryan-harlan-tetemevel-pozolt.htmlRengeteg pénzt fizetett a dúsgazdag amerikai, hogy Pakisztánban a ritka pödröttszarvú kecskére vadászhasson: az állat tetemével büszkén pózolt a közösségi oldalakon. NewsOrigoTavaszias időjárás, néhol felhősödés várható a hétvégénhttp://www.life.hu/news/20190214-tavaszias-idojaras-nehol-felhosodes-varhato-a-hetvegen.htmlElőfordulhat még némi felhősödés, ám többnyire tavaszias időjárásra számíthatunk az elkövetkező napokban. Vegyük célba a kirándulóhelyeket! NewsOrigoSzivárgó vécé okozott problémát a Nemzetközi Űrállomásonhttp://www.life.hu/news/20190214-szivargo-vece-okozott-problemat-a-nemzetkozi-urallomason.htmlA Nemzetközi Űrállomáson egy egyszerűbb meghibásodás is gondokat okozhat: nemrég a vécé ment tönkre, aminek a javítása nem ment egyszerűen. NewsOrigoTizenegy kikeleti hóvirág letépéséért akár börtönbe is kerülhetünkhttp://www.life.hu/news/20190212-tizenegy-kikeleti-hovirag-letepeseert-akar-bortonbe-is-kerulhetunk.htmlA klasszikus hóvirág itthon védettnek számít, a letépéséért börtönbe is kerülhetünk, persze nem egy szálat kell leszakítanunk hozzá, hanem tizenegyet. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.