Elhunyt Rafael Henzel, a népszerű rádiós

Forrás: http://drpatrickomalley.com -
halál rádiós repülőgép repülőgép-szerencsétlenség tragédia Rafael Henzel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Túlélt egy repülőgép-szerencsétlenséget 2016-ban Rafael Henzel rádiós, aki a napokban hunyt el szívroham következtében. 

Focizás közben, valószínűleg szívroham következtében hunyt el Rafael Henzel, a népszerű rádiós – írja a The Sun.

A férfi nagy túlélő volt, hiszen ő is azon a repülőgépen utazott, amely 2016 novemberében lezuhant a kolumbiai Medellín felett. A gép a brazil futballcsapatot, a Chapecoensét szállította.

Mindössze öten élték túl a szörnyű tragédiát, Henzel is köztük volt. A baleset után visszatért dolgozni. Amikor a focipályán összeesett, a Chapeco városi kórházba szállították, ám már nem tudták megmenteni az életét.

Elhunyt a híres rádiós, Rafael Henzel Forrás: http://drpatrickomalley.com

Halálra gázoltak egy nőt Szegedenhttp://www.life.hu/news/20190331-halalra-gazoltak-egy-not-szegeden-szerb-utca.htmlHalálos baleset történt Szegeden a Szerb utcában.News--Az amerikai lottótörténet harmadik legnagyobb, 768,4 millió dolláros főnyereményét ütötték meghttp://www.life.hu/news/20190331-az-amerikai-lottotortenet-harmadik-legnagyobb-7684-millio-dollaros-fonyeremenyet-utottek-meg-szerdan.htmlÁtszámítva 220 milliárd forintot nyert a lottón egy amerikai fogadó, ez a lottótörténet harmadik legnagyobb nyereménye az Egyesült Államokban. NewsOrigoÉlő adásban kísérelt meg öngyilkosságot a riportalany (18+)http://www.life.hu/news/20190331-elo-adasban-kiserelt-meg-ongyilkossagot-a-riportalany-hiradoban.htmlA férfi a kanadai, québeci taxis tüntetésről ment be az élőben sugárzott híradóba, hogy elmondja a véleményét. Ekkor pengét ragadott és átvágta az alkarjánál futó artériát. NewsIdőjárás: hidegfronttal, helyenkénti faggyal érkezik a héthttp://www.life.hu/news/20190331-idojaras-hidegfronttal-helyenkenti-faggyal-erkezik-a-het.htmlÁprilis hava hidegfronttal köszönt be, esős napok következnek. News--A világ nagy részére „rászabadíthatja” a betegségterjesztő szúnyogokat a globális felmelegedéshttp://www.life.hu/news/20190330-a-vilag-nagy-reszere-raszabadithatja-a-betegsegterjeszto-szunyogokat-a-globalis-felmelegedes.htmlVilágszerte egymilliárd ember válhat a betegségterjesztő szúnyogok áldozatává az évszázad végéig a globális felmelegedés miatt – figyelmeztetnek a kutatók. News--Új bolygót fedeztek fel: ezt lehet tudni a forró Szaturnuszrólhttp://www.life.hu/news/20190330-uj-bolygot-fedeztek-fel-ezt-lehet-tudni-a-forro-szaturnuszrol.htmlA NASA csapata egy eddig ismeretlen bolygót fedezett fel, a forró Szaturnuszt. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.