Emberi fogakhoz hasonló rágószerve van ennek a furcsa halnak

Forrás: Virginia Institute of Marine Science -
állatok birkafejű hal fogsor hal fog
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyermekével sétált egy édesanya Georgia államban, a Szent Simon-szigeten. Észrevettek egy elpusztult halat a parton, amelynek hatalmas fogai voltak, akárcsak egy embernek.

A Georgia államban található Szent Simon-szigeten sétált egy édesanya gyermekével, amikor egy elpusztult halat találtak a parton. A hároméves csöppség szerette volna megnézni, ezért odamentek. Az édesanya döbbenten látta, hogy a halnak több sorban rendezkednek el hatalmas fogai, amelyek leginkább az emberi fogakra hasonlítottak – írja a Mirror.

Többeknek is megmutatta a furcsa fotókat, és kiderült, hogy egy birkafejű hallal találkoztak. Az is kiderült, hogy ez a hal a garnélák, rákok és kagylók elfogyasztására használja hatalmas fogati, amelyek egészen elképesztő látványt nyújtanak. A birkafejű hal egyébként félméteresre is megnőhet.

A birkafejű halnak rengeteg foga van Forrás: Virginia Institute of Marine Science

A kapszulás kávé nem annyira környezetszennyező, mint eddig gondoltukhttp://www.life.hu/news/20190513-a-kapszulas-kave-nem-annyira-kornyezetszennyezo-mint-eddig-gondoltuk.htmlSokan úgy gondolják, hogy nincs nagyobb pazarlás, mint a kapszulás kávé. Egy tanulmány most az ellenkezőjét állítja. Mutatjuk az eredményeket. News--A Richter-skála szerinti 2,7-es erősségű földrengés volt Nagykovácsibanhttp://www.life.hu/news/20190517-a-richterskala-szerinti-27es-erossegu-foldrenges-volt-nagykovacsiban.html2,7-es erősségű földrengést mértek péntek délelőtt a Pest megyei Nagykovácsiban. News--Funkcionálisan kihaltnak nyilvánították a vadon élő koalákathttp://www.life.hu/news/20190515-funkcionalisan-kihaltnak-nyilvanitottak-a-vadon-elo-koalakat.htmlAz erdők pusztítása és a klímaváltozás a koalákra is rendkívül rossz hatással van. Már csak 80 ezer vadon élő példány van belőlük, így funkcionálisan kihaltnak nyilvánították őket. News--Medvét láttak Szilvásvárad környékénhttp://www.life.hu/news/20190514-medvet-lattak-szilvasvarad-kornyeken.htmlSzilvásvárad közelében medvét láttak a napokban. A Bükki Nemzeti Park munkatársai több jelentést is kaptak az utóbbi hetekben. News--Magyarországra is került a cukorkából, amelyben szabálytalanságra bukkantakhttp://www.life.hu/news/20190514-magyarorszagra-is-kerult-a-cukorkabol-melyben-szabalytalansagra-bukkantak.htmlA szlovák hatóság kereskedelmi ellenőrzés során a megengedettnél több kinolinsárga (E104) és nem jelölt tartrazin (E102) színezékeket mutatott ki gyermekeknek szánt nyelvszínező cukorkában. A lengyel előállítású termékből Magyarországra is érkezett. NewsOrigoDean Smethurst azt hitte, hogy hatalmas összeget nyert a lottón, de kiderült, hogy nemhttp://www.life.hu/news/20190514-dean-smethurst-azt-hitte-hogy-hatalmas-osszeg-nyert-a-lotton-de-kiderult-hogy-nem.htmlCsaládi nyaralást és lakásfelújítást is tervezett Dean Smethurst, amikor azt hitte, hogy hatalmas összeget nyert a lottón. Végül kiderült, hogy csupán 6 fontot. A férfi teljesen összeomlott. NewsAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.