Túlélte a villámcsapást a magyar nő: emlékeiről vallott

túlélő vallomás villámcsapás villám
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy túlélő mesélt a tévékamerák előtt arról, mit érzett akkor, amikor belecsapott a villám.

A TV2 Mokkájának vendége volt Földi Katalin, aki néhány évvel ezelőtt villámcsapás következtében csaknem életét vesztette. A kamerák előtt most elmesélte, hogyan történt az eset és mit élt át azokban a pillanatokban.

Újra kellett éleszteni kétszer. A helyszínen meghaltam... Strandolni voltunk a családdal és a barátnőmékkel Csongrádon, a Körös-torokban. Jött a vihar, eső volt, fújt a szél, villámlott, nem túl közel, de kifogtam egy villámot... Visszamentünk a partra a játékokért, miután kicsit elbújtunk az eső elől. Így történt, hogy a jobb csípőm fölé belém csapott a villám. Van emlékem róla, nagyon jó érzés volt, kellemes, nem is akartam, hogy vége legyen, de utána éreztem, hogy meghalok. Májrepedés, a tüdőm kilyukadt, sok sérülésem lett, tüdőembóliát is kaptam...”

Időjárás: jövő hét elején erős lehűlés jönhttp://www.life.hu/news/20190828-idojaras-jovo-het-elejen-eros-lehules-jon.htmlEleged van már a kánikulából? Akkor van egy jó hírünk: jövő héten alaposan lehűl az idő. News--Letartóztatták a nyíregyházi kettős gyilkosság gyanúsítottjáthttp://www.life.hu/news/20190828-letartoztattak-a-nyiregyhazi-kettos-gyilkossag-gyanusitottja.htmlLetartóztatta a hétfői nyíregyházi kettős emberölés gyanúsítottját a Nyíregyházi Járásbíróság – közölte a Nyíregyházi Törvényszék sajtószóvivője szerdán az MTI-vel. NewsOrigoKegyetlen bosszút állt a nő a szeretőjén, mert nem nyitott neki ajtóthttp://www.life.hu/news/20190828-kegyetlen-bosszut-allt-a-no-a-szeretojen-mert-nem-nyitott-neki-ajtot.htmlEgy férfi szexelni hívta át estére a barátnőjét, ám amíg várt, elaludt. A dühös barátnő rágyújtotta a házat. NewsOrigoJanuárra halasztották Harvey Weinstein tárgyalását újabb vádpontok miatthttp://www.life.hu/news/20190827-januarra-halasztottak-harvey-weinstein-targyalasat-ujabb-vadpontok-miatt.htmlÚjabb vádpontok miatt az illetékes New York-i bíróság január 6-ra halasztotta a szexuális erőszakkal és zaklatással vádolt Harvey Weinstein két hét múlva esedékes bírósági tárgyalását. News--Hajléktalanként éli az életét az egykori világklasszis kosárlabdázó, Delonte Westhttp://www.life.hu/news/20190827-hajlektalankent-eli-az-eletet-az-egykori-vilagklasszis-kosarlabdazodelonte-west.htmlAz egykori NBA-s kosárlabdázó, Delonte West hajléktalanként éli az életét. NewsOrigoBudai családirtás: kiderült, miért ölt az apahttp://www.life.hu/news/20190827-budai-csaladirtas-kiderult-miert-olt-az-apa.htmlNégyéves kisfiát, élettársát és a kutyáját is megölte S . Levente, a Zöldlomb utcai családirtó, majd magával is végzett. Azt gondolta, hogy a párja megcsalja. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.