Katy Perry nem tetszik az apácáknak

Forrás: Instagram/Katy Perry -
kolostor katy perry apáca Los Angeles
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A híresség ügye rosszul áll az apácáknál: a popsztár szeretne megvenni egy Los Angeles környékén álló kolostort, hogy abból varázsoljon új otthont magának, de a kiszemelt épület megmaradt öt apácája közül ketten nem akarják neki eladni.

A 15 millió dollár értékűre becsült egykori kolostor egy domboldalon épült Silver Lake-nél. Katy, aki protestáns nevelést kapott, ám szexszimbólumként tekintenek rá és nyíltan kiáll a melegek jogaiért, teljesen beleszeretett a helybe. Odalátogatva énekelt is az apácáknak és elmondta nekik, hogy anyjával és nagyanyjával szeretne odaköltözni.

Forrás: Instagram/Katy Perry


Az apácák a Boldogságos Szűz Mária Legszentebb és Szeplőtelen Szívének Nővérei kaliforniai rendjéhez tartoznak. A 77 és 88 év közötti öt apáca közül ketten ellenzik, hogy egykori zárdájuk az énekesnőé legyen. Az egyik nővér, Rita Callanan a közelmúltban arról beszélt a Los Angeles Timesnak, hogy online megnézte az énekesnő videóit és elég, ha annyit mond róluk, hogy egyiktől nem volt lenyűgözve.

Forrás: AFP

Callanan és a 86 éves Catherine Rose Holzman nővér, akik a rend szabályai szerint illetékesek az eladásban, inkább a vendéglős Dana Hollisterrel állapodtak meg. Az egyházmegye érseksége azonban inkább a hírességnek adná el a kolostort, és azzal érvel, hogy a többi három apáca is mellette áll ebben, továbbá Hollister csupán 44 ezer dollár előleget ajánlott, és nem kötelezte el magát arra, hogy a következő három évben bármilyen további összeget fizetne az idős nővéreknek. Az érsekség hangsúlyozta, hogy csupán az apácák jövőjének és jólétének, nyugalmának biztosítása vezeti a döntéssel kapcsolatban.

Callanan és Holzman azonban a napokban jogi lépéseket tett, amelyekben vitatta az érsekség illetékességét az ügyben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.