Íme, 2016 tavaszának színei - Használd őket bátran egész évben!

színek tavasz otthon pantone divatszín lakberendezés lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Pantone Intézet a New York-i divathéten bemutatott kollekciók alapján már ki is adta az első előrejelzését a jövő év tavaszának színeire vonatkozólag. Vibráló, vidám, különleges árnyalatokat választottak ki, amikre kár lenne még fél évet várni... Mutatjuk, hogyan használhatod őket már most is az otthonodban! 

Boglárkasárga

Ez a merész sárga árnyalat bármely helyiséget képes élettel megtölteni. Még erőteljesebb hatást érhetsz el, ha egy hasonlóan kontrasztos színnel társítod, mint amilyen például a fukszia.

Forrás: elledecor.com

Fiesztavörös

Ez a tüzes vörös árnyalat tökéletesen mutathat egy modern, hight tech konyhában, de kiválóan kiegészíthet egy egyébként neutrális színekbe öltöztetett nappalit is.

Forrás: elledecor.com

Zöld villanás

A Pantone Intézet útmutatása szerint a zöld villanást azoknak ajánlják, akik szeretik feszegetni a saját határaikat. Te pont ez a típus vagy? Használd hát ezt a színt a folyosón vagy a bejárat falain.

Forrás: elledecor.com

Jegeskávé

Lehet, hogy első látásra ez a visszafogott, semleges barna nem tűnik nagy számnak, ha azonban gyakran szereted váltogatni lakásod berendezési tárgyait, akkor tökéletes lehet számodra. A jegeskávébarna falak szinte minden más színnel jól mutatnak.

Forrás: elledecor.com

Lilásszürke

Ha a klasszikus szürke színt egy kis lilával keverjük, egy igazán egyedi, és látványos mix lesz az eredmény. Látványos, de mégsem túl sok. Ez a különleges elegy pedig ugyanolyan jól tud mutatni a falakon, mint ahogy a képen látható kanapén.

Forrás: elledecor.com

Tengericsiga-ház

Ezen a lágy, kék eget idéző színen szinte megpihen az ember szeme. Használd bátran az előszoba falain, de ez az árnyalat például egy különleges ágytakarón is hihetetlenül jól mutathat.

Forrás: elledecor.com

Barackos visszhang

Imádod a tengerparti hangulatot? Akkor párosítsd ezt a korallszerű barackszínt a tengericsigaház-árnyalattal! Az eredmény mesés lesz!

Forrás: elledecor.com

Rózsakvarc

Ez a könnyed rózsaszín a babaszobák elengedhetetlen színe! De akkor sem kell lemondanod róla, ha kinőttél már a gyerekkorból, az ebédlő falán is igen mutatós tud lenni.

Forrás: elledecor.com

Derűs kék

Ez a sötétebb árnyalatú kék azoknak lehet tökéletes választás, akik irtóznak a túl világos, harsány színektől. Bár nem rikító, sőt inkább neutrális, mégis igen erőteljesen kisugárzással tölti meg a szobát.

Forrás: elledecor.com

Búvárkék

Ez az igen mély kék szín elsőre talán kicsit mélabúsnak tűnik, de egyáltalán nem kell félni a használatától! Használd bátran a nappali vagy a dolgozószoba falán.

Forrás: elledecor.com
Ilyenek a világ legapróbb és leghatalmasabb otthonai - Elképesztő fotókhttp://www.life.hu/otthon/20150908-hatalmas-alapteruletu-hazak-a-vilag-korul.htmlXXL-es hamburger mellé XXL-es üdítőt isznak az XXL-es emberek, akik XXL-es házakban laknak. Az amerikaiakra mindig is jellemző volt a megalománia - és ez a "nagyra vágyásuk" nem csak abban mutatkozik meg, hogy az Amerikai Egyesült Államok világcsúcstartó a népesség túlsúlyos tagjai tekintetében, hanem abban is, hogy bármit is építenek, mindenből a legnagyobbat szeretnék. OtthonOrigoBábeli zűrzavar a lakberendezésben - Az eklektikus stílushttp://www.life.hu/otthon/20150915-eklektikus-lakberendezesi-stilus-jellemzoi.htmlJó ízléssel vagy megáldva, imádod a különböző korokat és lakberendezési irányzatokat, és otthonodba, ha lehetne, az összeset egyszerre sűrítenéd be? Akkor az eklektika a te stílusod!OtthonOrigoBábeli zűrzavar a lakberendezésben - Az eklektikus stílushttp://www.life.hu/otthon/20150915-eklektikus-lakberendezesi-stilus-jellemzoi.htmlJó ízléssel vagy megáldva, imádod a különböző korokat és lakberendezési irányzatokat, és otthonodba, ha lehetne, az összeset egyszerre sűrítenéd be? Akkor az eklektika a te stílusod!OtthonOrigoÍgy még szedhetsz ősszel is paradicsomot az ablakbólhttp://www.life.hu/otthon/20150917-balkongaz-blog-igy-termessz-osszel-paradicsomot-a-balkonon.htmlA paradicsom roppantul könnyen nevelhető és hálás növény, kifejezetten ajánlott azoknak, akik sikerélményre szeretnének szert tenni.OtthonThinkstockEzerarcú krizantémhttp://www.life.hu/otthon/20150916-balkongaz-blog-az-ezerarcu-krizantem.htmlRossz hír: menthetetlenül beköszönt az ősz, lassan az első jeleit bizony fel lehet fedezni. Rövidülnek a nappalok, tehát hamarabb jön a gyerek haza a játszóról, jobb filmeket adnak a tv-ben (amiket persze nem tudsz megnézni, mert dolgozol, vagy mivel esik, a gyerek ki se ment a játszóra, így esélyed sem volt), meg kell venni már tényleg azokat a rohadmányos tanszereket is... Sőt, bimbós a krizantém, az első korai virágai ki is nyíltak.OtthonThinkstockTúlvilági hotelek - Amikor a vendégek életét kísértetek keserítik meghttp://www.life.hu/otthon/20150907-kisertetjarta-hotelek-a-vilag-korul.htmlTragikus sorsok, rejtélyes halálesetek, nyughatatlan lelkek. Ha eddig azt gondoltad, hogy kísértethistóriák csak filmekben vagy könyvekben léteznek, akkor az alábbi történeteket olvasva garantáltan borsódzni kezd majd a hátad. Az alábbi hotelek - luxusszolgáltatásaik mellett - hátborzongató titkaikkal is vonzzák a turistákat, falaik között túlvilágról érkező alakok rémisztgetik a pihenésre vágyókat. Otthon--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.