Az öt legmenőbb szállodai szolgáltatás - Meg fogsz lepődni!

szolgáltatás hotel luxus meglepetés lakosztály szálloda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A luxushotelekben az elegáns berendezések, tágas szobák, lakosztályok és a pazar kiszolgálás hozzátartozik az alapszolgáltatásokhoz. Ahhoz azonban, hogy a vendégek igazán emlékezetes napokat töltsenek egy szállodában, ennél egy kicsit több kell. Valami plusz, valami extra, amitől meg lehet különböztetni egymástól a milliós szállásokat - nos, vannak hotelek, ahol kimaxolták az egyediséget.

VIP-shopping

A Bulgari Hotel London a vásárlásmániás milliomosok egyik kedvence szállodája: VIP-vendégeiket külön sofőrrel furikáztatják London egyik Bulgari-üzletébe, amely akár hajnalok hajnalán vagy késő este is nyitva tart a hotel különleges vendégei számára.

Forrás: Facebook/Bulgari Hotel London. Bulgari

Exkluzív bringatúra

A vancouveri Rosewood Hotel Georgia a pazar szobák, fürdők és kulináris különlegességek mellett egy igen meglepő, de ötletes szolgáltatást is kínál a vendégeknek: exkluzív biciklitúrákat szerveznek, a hotel ügyvezetőjének, Philip Meyernek a vezetésével. Fő a luxus és az egészséges életmód!

Forrás: Facebook/Rosewood Hotel Georgia, Dreamstime

Wannabe festőknek

A mexikói San Miguel de Allende-ben található Rosewood Hotelben a művészi hajlammal megáldott vendégekre is gondolnak: a szobákat egy komplett festőkészlettel szerelték fel. Van gyerek és felnőtt méretű festőállvány, festékek és vászon is. Minden adott egy különleges műalkotás elkészítéséhez.

Forrás: rosewoodhotels.com

Gitárlecke a tetőn

A Westin Austin Downtown nevezetű hotel a zene szeretetére próbálja vendégeit nevelni: egyrészt a szobákhoz minden vendégnek jár egy gitár, ingyenes belépést biztosítanak a város neves bluesklubjaiba, és a hotel tetőteraszán a muzikális vendégek gitárleckéket is vehetnek.

Forrás: westinaustindowntown.com, Dreamstime

Személyre szabott mezek

Az olaszországi Grand Hotel Excelsior Vittoria alkalmazottai egy náluk megszállt amerikai gyerekcsoport minden tagját meglepték egy névre szóló, egyéni focimezzel. Érthető módon, a lurkók eksztázisba estek a meglepetéstől.

Forrás: Facebook/Grand Hotel Excelsior Vittoria, Dreamstime
Horrorfilmbe illő képek - Egy elhagyott vidámpark az 1900-as évekbőlhttp://www.life.hu/otthon/20160420-bushkill-park-elhagyatott-vidampark-az-egyesult-allamokban.htmlA Bushkill Park az Egyesült Államokban, Pennsylvania északkeleti részén található, egy Easton nevű város külterületén. Ebben az aprócska vidámparkban több mint 100 évig szórakozthattak a környéken lakó családok, ám 2007 óta a park teljesen elcsendesedett, megszünt a gyerekzsivaj. Manapság a pusztulás hangulata lengi körül. Otthon--A tavasz színe: a mesés orgonalilahttp://www.life.hu/otthon/20160418-a-tavasz-szine-a-lakberendezesben-az-orgonalila.htmlAz orgona az egyik legkedveltebb és egyben legszebb tavaszi virágunk - ünnepeld hát a kikeletet az orgonavirág káprázatos színével, és csempészd be otthonodba meseszép árnyalatát. OtthonOrigoMosás, főzés, takarítás - Szolgáltatások, amik megkönnyítik az életedhttp://www.life.hu/otthon/20160420-szolgaltatasok-alkalmazasok-amik-segitenek-a-haztartasban-helpy-bubbles-yummber.htmlMosás, főzés, takarítás – a mindennapi munka mellett se időd, se energiád háziasszonyosdit játszani? Nem is kell! Vannak 21. századi alkalmazások és szolgáltatások, amik arra hivatottak, hogy megkönnyítsék a hétköznapjaidat. Otthon--Pozitív gondolatok, motiváló idézetek - Így készíthetsz igazán személyes ajándékothttp://www.life.hu/otthon/20160418-molnar-gina-a-ginappi-a-muhely-szerkesztoje-idezetes-ajandekot-keszit.htmlEgy jó mottó, egy szlogen bátorít a nehéz percekben, és segít kifejezni örömödet. Egy-egy pozitív gondolattal szeretteid arcára is könnyedén mosolyt csalhatsz - Molnár Gina, a Ginappi, a műhely szerkesztője megmutatja, hogyan készíthetsz személyre szabott ajándékot kedvenc idézeteid segítségével. Otthon--Öltöztesd egyedi köntösbe otthonod falait!http://www.life.hu/otthon/20160415-kreativ-faldekoracios-otletek-otthonodba.htmlUnod otthonod egyszínű, fantáziátlan falait? Változtass rajta! Nem kell nagy befektetés hozzá, csupán egy kis kreativitás, és lakásodat pillanatok alatt élettel töltöd majd meg. OtthonOrigoSztárotthonok – Gyere velünk Sáfrány Emese, alias Aleska hangulatos luxusotthonábahttp://www.life.hu/otthon/20160414-sztarotthonok-sorozat-safrany-emese-aleska-megmutatta-otthonat.htmlKáprázatos panoráma és zöld környezet – néhány napja ellátogattunk Sáfrány Emese, alias Aleska dizájnos otthonába, és mialatt a hajlékony légtornászlány körbevezetett bennünket, néhány kulisszatitkot is elárult a párjával közösen bérelt lakásról. Otthon--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.