Ebben a luxusban él Katy Perry: fotó

Forrás: NORTHFOTO/Copyright © 2017 BACKGRID UK/Mowa -
luxus Katy Perry otthon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katy Perry megmutatta Los Angeles-i otthonát, és nem vagyunk meglepve: elképesztő luxusban él a sztár. 

Katy Perry Los Angeles-i villája minden képzeletet felülmúlóan fényűző. Nem is csoda, hiszen nagyjából 2,4 milliárd forintnak megfelelő összegért építtette, ebből a pénzből pedig bőven futotta a méregdrága kiegészítőkre.

Az épület kívülről is észveszejtő Forrás: NORTHFOTO/Copyright © 2017 BACKGRID UK/Mowa

A házban óriási kandalló, saját konditerem, biztonságiszolgálat és medence is található. A főépület mellett vendégház is van, amelyben csodálatos bútorok és textíliák kaptak otthont. Aki Katynél vendégeskedik, az biztosan nem fog szűkölködni.

Ebben a konditeremben edzi magát a szexi énekesnő Forrás: NORTHFOTO/Copyright © 2017 BACKGRID UK/Mowa

A kert természetesen szintén óriási. Pálmafákkal, szökőkúttal, napozó sátrakkal és sok egyéb kiegésztíővel van felszerelve, hogy az énekesnő kényelmét lelje a csodás panorámában.

Nekünk is lenne kedvünk egy ilyen lepihenni egy fárasztó nap után Forrás: NORTHFOTO/Copyright © 2017 BACKGRID UK/Mowa

A hatalmas birodalom rengeteg családnak adhatna otthont hiszen olyan óriási, akár egy labirintus. Kész csoda, hogy Perry nem téved el benne.

Egyre több híresség dönt úgy, hogy bepillantást enged az otthonába. DiCaprio sokfürdőszobás luxusházát, Jennifer Aniston csupaharmónia palotáját, és Jennifer Lopez eldugott luxuslakását is megnézhettük már.

Ebben a házban lakik Meghan Markle: Fotó!

Harry és Meghan rengeteg időt töltenek együtt, sőt, igyekeznek minél többet utazni is. Viszont amikor Meghant szólítja a kötelesség, akkor vissza kell térnie a torontói otthonába, amely így néz ki: fotó!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.