Megverte kétéves kislányát a youtuber: kiakadt rá az internetezők

Forrás: YouTube/Sarah Kirk101 -
youtuber verés agresszív erőszak anya smink gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiakadt azt internet népe arra a youtuberre, aki videójában elmesélte, hogyan verte meg kislányát azért, mert tönkretette sminkkészletét.

Durván kiakadt az internet népe egy 22 esztendős youtuberre – írja a Mirror. Michelle Grace-t sminkes videói miatt követik több mint ezren, ám legutóbbi videóját a hatalmas botrány miatt kénytelen volt törölni.

Történt ugyanis, hogy a nő feltöltött egy olyan felvételt, amelyen azt ecseteli, hogyan büntette meg kislányát, miután a gyermek tönkretette sminkkészletét.

Jól elvertem a kétéves lányomat. Egyszerűen képtelen volt felfogni, amikor azt mondtam neki, ne nyúljon a sminkes dolgaimhoz. (...) Fáj a kezem, szinte a sz*rt is kivertem belőle. Nem szó szerint, de legalább most megtanulta a leckét" – mondta a videóban mérgesen, miközben a háttérben jól hallatszott kislánya sírása.

Később törölte a videót Forrás: YouTube/Sarah Kirk101

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.