Eltűnt a legendás tincs: Kozso új frizurája láttán a kommentelők se jutnak szóhoz

Forrás: Ámokfutók, Instagram -
frizura fotó haj Ámokfutók tincs Kozso
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az elmúlt hónapokban botrányai miatt cikkezett a sajtó Kozsóról. Az énekes-producert még februárban áramlopással vádolták meg, a bíróság pedig bűnösnek találta a teaháztulajként is ismert előadóművészt, akit pénzbírsággal sújtottak.

Úgy tűnik, Kozso teljesen a háta mögött hagyta az elmúlt hónapok balhéit és botrányait, és most kizárólag zenei karrierjére összpontosít. Az Ámokfutók frontembere sűrű időszak elé néz, ugyanis több fellépése is lesz egymás után, köztük Európa legnagyobb zenei fesztiváljával. Kozso augusztus 14-én hajnalban zenél majd a Szigeten.

Ezt megelőzően a Siófok Plázson lesz jelenése, de a hétvégén színpadra áll még Szombathelyen is. A hétvégi "zúzáshoz" megfelelő frizura dukál, ám új stílusa meglepte a rajongóit. Nemcsak a jellegzetes tincs tűnt el, de extrém rövidre nyírták a haját oldalt, a feje tetején pedig különleges formába fonták a hajszálait.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.