Győző kidobta testvérét a házából

TV2 Gáspár Győző házassági szerződés Édes Élet Gáspár Bea
"Testvérháborúval" borzolta a kedélyeket Győzike és testvére, Zsolti a TV2 Édes életében. Artikulálatlan óbégatás a konyhában tajtékzó Bea asszonnyal és háborgó családfővel. 

A botrány abból kerekedett, hogy Zsolti - a maga cizellált módján - közölte Győzikével, a szüleik szerint ideje lenne házassági szerződést kötniük, ami nemcsak az anyagi dolgokat, hanem az asszony magatartását is szabályozná. Többek között az is beletartozna, hogy Beának nem lenne szava a háznál.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

Előbb az asszony, majd Győző akadt ki azon, hogy Zsolti milyen hangnemet ütött meg az üzenet tolmácsolásakor. A családfő olyannyira felbőszült, hogy kipenderítette testvérét a házból. "Talizunk karácsonykor, boldog új évet" - ordította Bea búcsúzóul. A Gáspár-cirkuszt az alábbi videóban meg is nézheted!

Így beszél angolul Gáspár Győzőhttp://www.life.hu/szorakozz/20131114-a-tv2-edes-eleteben-gaspar-gyozo-angolul-probal-beszelni-kulfoldi.htmlGyőzike húsklopfolóval várta a Mikulásthttp://www.life.hu/szorakozz/20131207-gyozike-az-edes-elet-szereploje-ugy-megijedt-a-mikulastol-hogy-nekitamadt.htmlGyőzike klasszikus műveltséget csillantotthttp://www.life.hu/szorakozz/20131122-a-tv2-edes-eleteben-gaspar-gyozo-es-testvere-leegett-semmit-sem-tudnak-a-romeo-es-juliarol.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.