Jóban Rosszban TV2 sorozat erőszak kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elegük lett az erőszakos jelenetekből a Jóban Rosszban nézőinek. A börtönsztori és a maffiaügyek nem mindenkinek nyerik el a tetszését.

Visszasírják a - ahogy fogalmaznak - kedves epizódokat a Jóban Rosszban nézői. A kedélyeket most Száraz Dénes kiírása borzolja, vagyis az, hogy mindezt véres képsorok kísérik. A kommentek alapján úgy tűnik, a sorozat rajongói a maffiaháború, a börtönbeli jelenetek és a szektasztori helyett inkább valódi kórházsorozatot látnának, mint a kezdetekkor. Szerettük volna megkeresni a 10 éve futó sorozat első epizódjainak egyikét, helyette az eredeti főcímet találtuk meg. Hű, de fura.

Valóban, a szerelmi bonyodalmak és a klasszikusabb kórházi esetek helyét az akciófilmbe és sci-fibe illő jelenetek vették át. A nézők kommentjeiből válogattunk.

"Sok a krimi benne, némelyik jelenet kezd félelmetes lenni. Nem borzongani akarunk ,kell a humor, kell az érzelem és nem a folyamatos vérfagyasztó akció! Remélem, valaki olvassa a véleményeket is!"

"Immár több hónapja nem nézem a sorozatot. Szerintem az erőszakosságával nagyon rossz irányba ment el!"

"Nagyon kedveltem ezt a sorozatot, de most valahogy nem igazán nyeri el a tetszésem. Erőszak, erőszak hátán! Nem elég a valóságban az a sok mocskosság? Még itt is azt nézzem? Hát nem, betelt a pohár, nem nézem tovább, minden kedves és jó szereplőt kiírnak belőle!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.