Ő Hosszú Katinka új partnere – Közös fotót is posztolt az úszónő

Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/David Ebener -
Dudás Dániel Iron Aquatics úszó Hosszú Katinka Shane Tusup
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dudás Dánielnek hívják azt a fiatal úszót, aki már biztosan együtt gyakorolhat Hosszú Katinkával. 

Hosszú Katinka éppen hogy hazaért Amerikából újév napján, délután máris edzeni ment. A híres úszónő nem egyedül tempózott, hanem egy fiatal kaposvári tehetség, Dudás Dániel társaságában.

A kaposvári srác hirtelen mindenki számára érdekes lett, hiszen közös fotón szerepelt Katinkával. Dániel egy 22 éves úszó, aki ha minden igaz, a közeljövőben Budapestre fog költözni. Arról is szó esett, hogy átigazol a Katinka által alapított Iron Aquatics egyesülethez, ám a kaposvári klubjához még szerződés köti.

Hosszú Katinka a szárnyai alá vett egy fiatal úszót Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/David Ebener

Innentől kezdve kissé érdekes a történet, hiszen Shane Tusup készíti Dániel edzéstervét, az Iron Aquatics eszközeit használja a gyakorlások során, és Hosszú Katinkával együtt úszhat. Az eredményeket és az ezek után járó állami támogatásokat viszont továbbra is Kaposvár kapja – írta meg a 24.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.