Gábor Zsazsa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gábor Zsazsa egykori férje, Frédéric Von Anhalt rejtélyes módon eltűnt. 

Gábor József számára olyan kínos a híres rokona körül zajló herce-hurca, hogy már csak nevetni tud zavarában. József szerint már az is biztos, hogy Gábor Zsazsa földi maradványai nem kaphatják meg a zsidó szokások szerinti végtisztességet.

Érdekes az is, hogy Frédéric Von Anhalt azóta gyakorlatilag szőrén szálán eltűnt, mióta megkapta a magyarországi temetés előzetes költségtervezetét - írta meg a Ripost.

Gábor Zsazsa temetése körül is továbbra is sok a tisztázatlan tényező Forrás: AFP

"Azt hiszem, egyszerűen arról van szó, hogy Frédéric megkapta az általam neki küldött költségszámításokat a Kozma utcai temetésről és szertartásról, neki pedig erre nincs pénze. Erre következtetek abból, hogy nem jelentkezik, holott korábban naponta beszéltünk" - mesélte Gábor József.

Körülbelül 2 millió forintba kerülne a temetés, amely nem is tartalmazza a zsidó szertartást. József azt sem érti, hogy Frédéric miért nem tartja megfelelőnek a díva édesapjának sírját a temetéshez, hiszen maximum annyi tennivaló lehet vele, hogy le kell söpörni róla a faleveleket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.