Kényszerleszállást hajtott végre Jennifer Aniston magángépe: Courteney Cox is a fedélzeten volt

Forrás: Alberto Rodriguez / Getty Images North America / AFP -
magángép kényszerleszállás Courtney Cox Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Jóbarátok két színésze többedmagukkal repültek Mexikóba, de nem volt problémamentes az utazásuk: kényszerleszállást kellett végrehajtania a gépnek.

Courteney Cox és Jennifer Aniston a Jóbarátok óta a legjobb barátnők, és sok időt töltenek együtt. Nemrég közös utazásra indultak, Mexikóba szerettek volna eljutni, de útjukat félbe kellett szakítaniuk. Magángépüknek ugyanis kényszerleszállást kellett végrehajtania Kaliforniában. A hírek szerint az egyik kerékről leszakadt a gumiabroncs, és habár már Mexikó légterében voltak, a pilóta úgy ítélte meg, biztonságosabb, ha visszafordulnak.

Jennifer Aniston és Courteney Cox Forrás: Alberto Rodriguez / Getty Images North America / AFP

A gépen egyébként nem csak Jennifer és Courteney utazott, összesen 12 nő volt a fedélzeten. Szerencsére a pilótának sikerült biztonságban letennie a gépet, az utasok pedig átszállhattak egy másik repülőre, ami már biztonságban eljuttatta őket a célig, vagyis Cabo San Lucasig – írja a Mirror.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.