Tóth Vera szerint a várandóssága miatt egészen megváltozott Gabi kisugárzása

Forrás: Tóth Vera - Instagram -
Tóth Gabi testvér Tóth Vera várandósság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Vera elárulta, hogy a testvére, Gabi igencsak megváltozott a várandóssága alatt.

Nagy a boldogság a Tóth lányoknál, hiszen mindkettőjükre rátalált a szerelem, ráadásul Gabi gyermeket is vár a párjától, Krausz Gábortól. Kiderült, hogy a testvérek gyakran tartanak dupla randit is, nagyon jól érzik magukat egymás társaságában.

Örülök, hogy ilyen jól kijönnek a párjaink, rengeteg közös témájuk van, szeretünk összejárni. A pici érkezéséről is úgy szereztem tudomást, hogy áthívtam őket egy vacsorára, mire kitettek egy cumit az asztalra. Minden tökéletesen alakult, hiszen Gábor épp az előtte való hétvégén jegyezte el a tesómat, ennél jobb forgatókönyvet el sem tudok képzelni" – nyilatkozta Vera a Lokálnak.

Tóth Vera alig várja, hogy nagynéni legyen Forrás: Tóth Vera - Instagram

Az énekesnő hozzátette, már alig várja, hogy nagynéni legyen.

Drukkolok, hogy a pici ép és egészséges legyen, egyfolytában ezért imádkozom. A tesóm jelenleg nincs annyira jól, sokat émelyeg, de ez természetes. Pihenésre és csendre van szüksége, a kisugárzása is egészen más, olyan kis bájos lett."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.