Sztárok, akiknek tönkretette a karrierjét a plasztika: Melanie Griffith és Jennifer Gray is bánja a műtéteket

Mickey Rourke Meg Ryan plasztika Jennifer Gray sztárok Melanie Griffith karrier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztárokra óriási nyomás nehezedik, nekik mindig a legjobb formájukat kell hozniuk, még akkor is, ha csak a boltba ugranak le. Annak érdekében pedig, hogy mindig tökéletesen nézzenek ki, sokan kés alá fekszenek, ezzel azonban nem mindig a vágyott célt sikerül elérniük. Az alábbi hírességek a nagy igyekezetükben, hogy örökké szépek maradjanak, teljesen eltorzították az arcukat, ezzel pedig tönkretették a saját karrierjüket.

Melanie Griffith

Melanie Griffith Forrás: Northfoto, AFP

Karrierje kezdetén Melanie Griffith gyönyörű, természetes szépség volt, de egy ponton túl őt is elkapta a plasztikáztatási mánia. A színésznő mindent elkövetett, hogy eltüntesse az évek során egyre mélyülő ráncokat, de a sok botoxnak és műtétnek nem lett jó vége. Eltűntek a karakteres vonásai, és a karrierje sem lendült fel az átalakulástól.


Mickey Rourke

Mickey Rourke Forrás: Northfoto, AFP

Elég csak ránézni a színészre ahhoz, hogy rájöjjünk, nagyon túlzásba vitte a beavatkozásokat. Egykor a Golden Globe-díjas színész rendkívül sármos volt, de eredeti vonásaiból semmi nem maradt. Mickey Rourke annyi műtéten esett át, hogy teljesen eltorzult az arca, azt pedig határozottan állíthatjuk, hogy a pályafutásának nem tett jót az átalakulás.

Meg Ryan

Meg Ryan Forrás: Northfoto

Az igéző tekintetű színésznő szépségét rengetegen csodálták a karrierje elején, de sajnos ő is az örök fiatalság hajszolásának hibájába esett. Egyre több beavatkozáson esett át, míg végül már talán ő sem ismerte fel magát a tükörben. Meg Ryan bizonyára megbánta már azt a sok-sok műtétet, amelyeken átesett, ugyanis a karrierje alakulásán is meglátszott a plasztikai műtétek hatása, szinte teljesen eltűnt a színésznő.

Jennifer Gray

Jennifer Gray Forrás: AFP, Getty Images

A Dirty Dancinggel népszerűvé vált színésznőt alakítása mellett a megjelenése tette különlegessé. Éppen az orra miatt tűnt ki a többi színésznő közül, ám őt ez a testrésze zavarta a legjobban. Elhatározta, hogy kés alá fekszik, de a műtét után elvesztette a karakterét. Később ő maga is bevallotta, megbánta, hogy elvégeztette a plasztikai műtétet.

Lara Flynn Boyle

Lara Flynn Boyle Forrás: Getty Images, Northfoto

A Twin Peaks sorozat egykori sztárja sem állt meg a finom átalakításoknál, és ez lett a veszte. Lara Flynn Boyle egykor csodálatosan szép volt, de olyan sok beavatkozáson esett át az évek során, hogy a vonásai teljesen eltűntek, sőt az arca torzzá vált. Biztosan ő sincs megelégedve már azzal a képpel, amit a tükörben lát, de már nem tudja meg nem történtté tenni a műtéteket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.