Tóth Gabi megrázó vallomása szülés előtti pillanatokról

Tóth Gabi anyaság pánikbetegség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Gabi részletesen betekintést engedett szülés előtti nehéz pillanataiba.

Aki jobban ismeri az énekesnőt az tudhatja, hogy pánikbetegséggel küzd. A terhessége alatt ennek okán igyekezett elkerülni mindenféle stresszes helyzetet és negatív gondolatokat. Ebben egy szakember segített neki, ám amikor kiderült, hogy kislánya a vártnál korábban jön a világra, eluralkodott rajta a pánik.

kezdte írását a csalad.hu-n, majd hozzátette, hogy abban pillanatban, amint belépett a kórházba, megszállta egy ősi anyai erő és nem félt többé, bár a pulzusa így is 159 volt.

„Éreztem, hogy kezd úrrá lenni rajtam a pánik, de még mindig tartottam magam. Az aneszteziológus mintha mindig érezte volna, hogy mikor van szükségem rá(...) Kaptam vizes borogatást a homlokomra, alkalmaztam a jóga légzést, és egy ponton, amikor már azt éreztem, hogy elfogyott a levegő, még oxigént is kaptam. Sőt, bevihettem a telefonomat, amin egy előre elkészített lejátszási listát hallgattam nyugtató zenékkel.(..)

Némi tili-toli után egyszer csak nagyobb nyomás a gyomromnál, és hipp-hopp, a magasba emelték Hannarózámat"

- emlékezett vissza részletesen élete legcsodálatosabb napjára.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.