David Attenborough csatlakozott az Instagramhoz, Jennifer Anistont is túlszárnyalta: világrekorder lett

Guiness-rekord Sir David Attenborough Instagram természettudós Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő, amit 4 óra leforgása alatt elért a 94 éves természettudós, Sir David Attenborough az Instagramon: kevesebb idő alatt tett szert egymilliós követőtáborra, mint az eddigi csúcstartó Jennifer Aniston. 

A 94 éves természettudós, Sir David Attenborough azzal a céllal csatlakozott az Instagramhoz, hogy a közösségi médiában is felhívja a figyelmet a klímaválság súlyos helyzetére.

„Földrészek lángolnak, gleccserek olvadnak, korallzátonyok pusztulnak, és a lista végeláthatatlanul folytatódik. A bolygónk megmentése most kommunikációs kihívás"

- írta első bejegyzésében a természettudós.

Attenborough Instagram regisztrációja akkora népszerűségnek örvendett, hogy

mindössze 4 óra leforgása alatt elérte az 1 milliós követőtábort, amivel maga mellé utasította az eddig világrekordert Jennifer Anniston, akinek csatlakozásakor 5 óra 16 percre volt szüksége ugyanehhez, így a világhírű természettudós bekerült a Guiness Rekordok Könyvébe.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.