Rajkai Zoltán TV2 Mintaapák sorozat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ma este debütál az új színész a TV2 sorozatában, a Mintaapákban, aki fenekestül felforgatja majd a többi szereplő életét. 

Hétfőn érkezik a Mintaapák című sorozatba Rajkai Zoltán színművész, aki egy cseppet sem átlagos apuka karakterét fogja megformálni.

Hétfőn debütál Rajkai Zoltán a Mintaapákban Fotó: Mudra László - Origo

„Iván egy vérbeli maffiózó, egy bandavezér, aki korábban méregdrága ajándékokkal halmozta el Katát, Dani édesanyját. Igen ám, de ő ezeket csak kölcsönbe adta, a szakítás után pedig visszakövetelte. A gond csak az, hogy az ajándékok, bundák, ékszerek addigra mind eltűntek. Ezért Kata elmenekül, Szabira hagyva a kisfiát, Danit. Iván mindent elkövet, hogy visszaszerezze a pénzt, még Danival is megzsarolja, de ennél többet egyelőre nem árulnék el"

- mesélte a Ripostnak Zoltán.

A színész nagyon örült a lehetőségnek és nagyon élvezte a közös munkát a többi színésszel, akikkel korábban is volt szerencséje közös projektben részt venni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.