Meghan és Harry megint lejáratta magát: a szakértők szomorú jövőt jósolnak nekik

Forrás: AFP/Angela Weiss -
Meghan Markle brit királyi család jövő Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katie Nicholl királyi tudósító szerint 5 év múlva már senki sem lesz kíváncsi Meghan-re és Harry hercegre. A pár most épp azzal verte ki a biztosítékot, hogy ellátogattak egy harlemi iskolába New Yorkban, ahol Meghan egy 5500 fontot (kb. 2 millió 341 ezer forint) érő kabátban jelent meg. 

Erősen kritizálták a sussexi hercegi párt, miután egy harlemi iskolába látogattak el, hogy Meghan felolvassa "A pad" című könyvét az iskolásoknak. Harlem köztudottan New York egyik szegénynegyede, így kisebb felháborodást váltott ki a szakértők körében, hogy Meghan egy 5500 fontot érő kabátban jelent meg - írja a The Sun.

Harry herceg és Meghan Markle lejáratta magát a harlemi iskolalátogatás alkalmával. Forrás: AFP/Angela Weiss

- nyilatkozta Katie Nicholl, aki azt is hozzátette, hogy szerinte 5 év múlva már senki sem lesz kíváncsi a hercegi párra.

A királyi szakértő véleménye szerint Meghan és Harry helyét egy új, csodás négyes fogja elfoglalni. Ők pedig nem mások, mint Vilmos és Katalin hercegné, valamint Kamilla és Károly herceg, akik megjelenésükkel nagy sikert arattak a 007 Nincs idő meghalni - legújabb James Bond film premierjén.

A képeket Meghan kabátjáról itt tudod megnézni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.