Hivatalos! Eldőlt, mi lesz a sorsa Kinizsi Ottónak a TV2-nél

Forrás: TV2 -
kreatív producer TV2 Kinizsi Ottó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Február 1-től kreatív producerként csatlakozik a TV2 Csoport kreatív csapatához Kinizsi Ottó - írja közleményében a TV2.

Kinizsi Ottó több, mint tíz éve dolgozik sorozatok rendezőjeként, producereként, utómunka- vezetőjeként.

Egyetemi tanulmányait az ELTE magyar szakán végezte. Azon kevesek közé tartozik, akik színészként és háttéremberként is többéves tapasztalatot szerezhettek a sorozatgyártás terén. Az UFA Serial Drama Gmbh-nál számos pozíciót betöltött, az utóbbi években pedig vezető rendezőként dolgozott a Paprika Studios-nál és animációs rendezőként a Digic Pictures-nél.

Február 1-jétől Kinizsi Ottó kreatív producerként csatlakozik a TV2 Csoport kreatív csapatához Forrás: TV2

Új munkakörében részt vesz majd mások mellett a cégcsoport fikciós sorozatainak gyártásában, és feladatai közé tartozik majd a TV2 hosszútávú fikciós stratégiájának kidolgozása is.

"Picit olyanok vagyunk, - mi tévések - mint a séf, aki vezeti az éttermet, megtervezi az étlapot és igyekszik eltalálni a vendégek ízlését. Persze vannak jól bevált receptjeink, de ami az egyik embernek ízlik, az lehet, hogy a másiknak nem. Néha improvizálnunk kell, vagy csak érzésből főzni, kísérletezni, olykor pedig az a jó, ha pont úgy csináljuk, ahogy a nagyitól tanultuk. Vannak persze alapszabályok, érdemes tiszta eszközökkel, jó minőségű, friss alapanyagokból dolgozni, tehetséges szakácsokat alkalmazni, ismerni a legújabb gasztrotrendeket, főzési eljárásokat, de a legfontosabb, hogy soha ne felejtsük el, hogy miért csináljuk. Csak jól fel kell kötnöm a kötényemet, és kezdhetjük is! Szerintem ízleni fog! " – mondta Kinizsi Ottó.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.