Hamarosan érkezhet a második baba Tóth Gabiéknál

Forrás: Krausz Gábor/Instagram -
Tóth Gabi kistestvér Krausz Gábor gyerekvállalás babázás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Gabi ismét várandós? Az utóbbi időben többen is találgatták ezt, de a sztárpár mindig eloszlatta a kérdéseket. Most azonban arról beszéltek, hogy nem fognak megállni egy gyereknél.

A páros a Blikk TV-nek adott interjújában beszélt arról, hogyan élik meg, amikor munka vagy egy esemény miatt otthon kell hagyniuk kislányukat.

"Már könnyebben, de a következőnél biztosan edzettebbek leszünk. Azt szokták mondani, hogy a második gyereknél már nem stresszelsz annyira" – majd a biztonság kedvéért azonnal hozzátette: egyelőre nincs úton a kistestvér.

Tóth Gabi és Krausz Gábor Forrás: Krausz Gábor/Instagram

"Volt mostanában ilyen feltételezés, de csak előnytelen szögből fotóztak" – tette hozzá Gabi. A következő kérdés arra irányult, hogy terveznek-e kistestvért, erre pedig Krausz Gábor tett egyértelmű javaslatot.

"Azért csak meg kéne rendesen ünnepelni ezt a két-díjat!" – utalt ezzel arra, hogy talán elérkezett a megfelelő alkalom a családbővítésre.

Krausz Gábor, a Séfek Séfe zsűritagja 40 éves lett. Születésnapja alkalmából hatalmas családi bulit csaptak, Tóth Vera pedig megható fotót tett közzé tett az ünneplő házaspárról.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.