Élete legkínosabb filmjén van túl Sandra Bullock: ma már nem vállalná el

élet film Sandra Bullock kínos Daniel Radcliffe
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sandra Bullock számos nagysikerű filmben szerepelt már, de mégis van egy olyan produkció, amelyre nem szívesen gondol vissza. 

A színésznő Daniel Radcliffe-fel beszélgetett a toofab csatornáján, ahol korábbi filmjeikről kérdezték őket. Bullock felhozta, hogy a Féktelenül 1997-es folytatása nagyon unalmasra sikeredett. Az első rész a 90-es évek egyik meghatározó akciófilmje volt, ezért úgy gondolták, hogy jó ötlet lesz folytatni a történetet. Ezzel nem értett mindenki egyet, például Keanu Reeves sem tért vissza a főszerepbe.

Forrás: Getty Images/FilmMagic/Steve Granitz

Korábban, így nyilatkozott erről a színész: "Akkortájt egyszerűen nem szólított meg engem a forgatókönyv. Pedig nagyon szerettem volna Sandra Bullockkal együtt dolgozni. Imádtam Jack Travent játszani, és imádtam a Féktelenült is, de komolyan, egy óceánjáró? Nem volt semmi problémám azokkal a művészekkel, akik a folytatást csinálták, de annak idején úgy éreztem, hogy valami nem stimmel."

Sandra Bullock viszont igent mondott a folytatásra, amit azóta már többször megbánt. Az interjúban arról mesélt, hogy mennyire rossz filmnek tartja a Féktelenül 2. részét: "Van egy filmem, aminek egyáltalán nincs rajongótábora, és még mindig szégyellem magam amiatt, hogy szerepeltem benne. Az a címe, hogy Féktelenül 2.

Sokszor hangsúlyoztam már, egyszerűen nincs semmi értelme. Egy lassú hajó lassan halad egy sziget felé. Ez az egyetlen, amire azt mondom, bárcsak ne csináltam volna meg, és egy rajongóval sem találkoztam, rajtad kívül".

Daniel Radcliffe is elmondta a véleményét a fimről: "Úgy érzem, hogy azért mégiscsak kialakult körülette egyfajta kultikus szeretet". "Nagyon minimális. Nagyjából öt ember" - tette hozzá a színésznő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.