Hosszú Katinka titkokat árult el az esküvőjéről: ilyen ruhában áll oltár elé

Forrás: Instagram/Hosszú Katinka -
esküvő Hosszú Katinka esküvője Gelencsér Máté Hosszú Katinka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú Katinka és Gelencsér Máté között idén januárban történt meg a romantikus lánykérés a csodás, egzotikus Kanári-szigeteken, az Atlanti-óceán partján. Azóta nagy terveket szövögetnek a szerelmesek, nemrégiben a közös szentendrei házukba is beköltöztek.

„Boldog vagyok! Augusztusban megtartjuk az esküvőt!" – büszkélkedik a szerdán megjelenő hot! magazinban Katinka. „Sokan kérdezgetik, hogy Baján vagy Budapesten lesz-e az esküvő. Nos, a két város között. Nem lesz óriási felhajtás: a családunk és néhány barát előtt mondjuk ki az igent. Az előkészületek már folynak, bár bevallom, még nincs meg a menyasszonyi ruhám. Csak azt tudom pontosan, hogy gyönyörű, letisztult, elegáns ruhában állok majd oltár elé" – árulja el a nagy nap részleteit a sportolónő, akinek életrajzi dokumentumfilmje hatalmas sikerrel dübörög a mozikban.

Forrás: Instagram/Hosszú Katinka

A friss hot!-ban a sportolónő hosszú interjúban mesél az életéről, a pályájáról és a terveiről.
Keressétek a magazint digitális formában is a digitalstand.hu/hot oldalon!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.