Lehengerlő átváltozás: Új stílussal tért vissza Tolvai Reni

Forrás: Magneoton Music Group -
új stílus átváltozás stílus énekesnő celeb Tolvai Renáta Tolvai Reni sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az elragadó hangú énekesnő-dalszerző, Tolvai Reni tudja, hogyan kell megújulni, és szerencsére bevállalós is annyira, hogy ezt közönségének is megmutassa dal formájában.

A „másHOL jársz" különböző elektronikus zenei irányzatokból táplálkozik, érzéki atmoszférája pedig nagyszerűen illeszkedik Reni vonzó karakteréhez. A merész előadótól jól megszokott látványt is kapunk, ugyanis Reni a klip erejéig egy dögös sci-fi hősnővé alakult át.

Reni a klip erejéig dögös sci-fi hősnővé alakult át. Forrás: Magneoton Music Group

A tavalyi nyár egyik legemlékezetesebb pontja volt, amikor Tolvai Reni kiadta az eredetileg spanyol nyelven írt, „Oh Te!" című Lotfi Begivel és Rácz Gergővel közös szerzeményét. Megtörve a kisebb alkotói csendet, Reni egy teljesen új zenei irányt vett:

„Új zenében szerettem volna kipróbálni magam, beleszerettem a trance, house, techno stílusokba, így azt érzem, most ez illik hozzám a legjobban. Rengeteg elektronikus buliba jártam, ahol bőven volt lehetőségem inspirálódni. Egy fiatal, hihetetlenül ügyes kecskeméti producerrel, ALPRITE-tal dolgoztam az új számon. Szívesen működöm együtt olyan friss tehetségekkel, akikhez korábban nem volt szerencsém, de nagyra becsülöm a munkájukat" – meséli Reni új hipnotikus felvételéről.

Forrás: Magneoton Music Group

A „másHOL jársz"-t a műfajhoz igazodva egy Mátrix-szerű, futurisztikus kisfilm társaságában nézhetjük végig, és megcsodálhatjuk Reni nem hétköznapi külsejét:

„Ahogy felvettük a demót, leültünk KissMarkkal ötletelni a videóklipen és a hangzásból adódóan szinte egyből a zöld lézer motívumát tűztük ki fő iránynak. Az egyik jelenethez Asztalos Kriszta készített nekem UV-zöld és fekete testfestést, ami 6-7 órát vett igénybe, a videóban pedig szinte csak néhány másodpercben látható - de azt gondolom, megérte! A zöld haj az én ötletem volt, valahogy úgy éreztem, hogy jól passzol ez a frizura a Ferrari mellett" – árulta el Reni, aki profiként természetesen maga készítette el sminkjét.

Az újdonság két nyelven is elérhetővé válik, amelynek angol verziója „Love Got You" címmel egy hét múlva debütál.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.