Fodrászként kezdte a TV2 sztárja: szülei fürdőjében vágta a haverjai haját

Forrás: Tv2 -
Kaly Roland TV2 fodrász Sztárban sztár leszek!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kaly Roland a TV2 énekes tehetségkutatójának az egyik nagy esélyese. Habár idén másodjára próbálkozik a műsorral, a tavalyi fiaskó óta hatalmas léptekkel menetel a Sztárban Sztár leszek!-ben a győzelem felé.

Rolandot a műsor óta ostromolják a nők, őt azonban barátnő várja odahaza. Erről először a Life.hu-nak beszélt az énekes, aki nemrég azt is elárulta, hogy mi a civil foglalkozása. A sármos fiatal, mielőtt énekesi babérokra tört volna, a kezével kereste a kenyerét: Kaly Roland ugyanis fodrászként dolgozott, sőt saját szalont is nyitott otthonához közel.

– mesélte nevetve a Life.hu-nak Kaly Roland, aki édesapja tanácsára tanulta ki a szakmát.

Kaly Roland Forrás: Tv2

"Hétvégente apáékkal zenéltem, jártunk lagzira, keresztelőre, de hétköznap nem sok dolgom volt, miután vége lett a sulinak. A kanapé egyik sarkáról gurultam a másikra, és egyik nap apa megkérdezte, nem akarom-e kitanulni a fodrászkodást?"

– zárta lapunknak adott inerjújában Roland.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.