Katalin hercegné "titkos kódszavakkal" tartja kordában gyermekeit a nyilvános rendezvényeken

Forrás: AFP/Jonathan Brady -
Lajos herceg Katalin hercegné Vilmos herceg Sarolta hercegnő kód György herceg gyereknevelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy királyi író szerint Kate Middletonnak van egy négyszavas kifejezése, amelyet gyakran használ királyi eseményeken annak érdekében, hogy gyermekei, György herceg, Sarolta hercegnő és Lajos herceg csendben legyenek. 

A koronázás Károly király és Kamilla királyné életének egyik legnagyobb napja lesz, melyen állítólag a király unokái, György herceg, Sarolta hercegnő és Lajos herceg is jelen lesznek.

A gyerekek kiemelkedő szerepet játszottak a néhai királynő platina jubileumi ünnepségsorozatán is. A legfiatalabb, Lajos herceg, aki akkor még csak négyéves volt, azzal vált híressé, hogy kinyújtotta a nyelvét anyja, a walesi hercegnő felé és mindenféle képeket vágott.

Vilmos herceg, Katalin hercegné és gyerekeik Forrás: AFP/Jonathan Brady

Egy királyi szerző szerint Kate-nek van egy titkos kódmondata, amelyet akkor használ, ha úgy érzi, hogy meg kell nyugtatnia gyermekeit – és úgy tűnik, az minden alkalommal működik is.

Tom Quinn író könyvében azt írja: „Amikor Lajos herceg rosszul viselkedett, például a néhai királynő platinajubileumán kinyújtotta a nyelvét az anyja felé, Kate reakcióját szakértő kommentátorokból álló csapatok egyöntetűen dicsérték. A szokásos "titkos kódot" használta, hogy megnyugtassa a gyerekeket. Ilyenkor egyszerűen csak annyit mond: tartsunk egy kis szünetet."

Ahogy egy korábbi munkatárs elmagyarázta, a gyerekek tudják, hogy ennek a néhány szónak sokkal nagyobb súlya van, mint mások gondolnák.

Azt nem tudni, hogy a három gyerek pontosan milyen szerepet tölt majd be a koronázáson. Feltehetőleg az apátságból induló körmenetben vesznek részt. De tekintettel arra, hogy György a második a trónöröklésben, a hírek szerint szerepet kaphat a ceremónián is.

Vilmos és Katalin annak érdekében, hogy ne helyezzenek túl nagy nyomást fiukra, azt szeretnék, ha György csak kis szerepet kapna az ünnepségen - írja a Mirror.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.