Rózsa György: "Elgondolkodtam, hogy van-e bennem 75 évesen is elég lendület"

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
TV2 műsorvezető Zsákbamacska (TV2) Rózsa György
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rózsa György elárulta, félelmekkel telve tér vissza a képernyőre.

A Sztárban sztár döntőjében jelentették be, hogy egy ideig Rózsa György fogja vezetni a Zsákbamacska című vetélkedőt a TV2-n. A legendás tévés félelmekkel tér vissza a képernyőre.

Rózsa György úja a Zsákbamacska műsorvezetője lesz Fotó: Margitay Klára/Life.hu

"Kicsit elgondolkodtam, hogy van-e bennem 75 évesen is elég lendület, hogy egy napi adássorozatot el tudjak vállani. Aztán rájöttem, hogy ez ugyanolyan, mint a biciklizés, nem nagyon lehet elfelejteni, arról nem is beszélve, hogy ez egy örök szerelem. Úgy voltam hát vele, hogy megpróbálom, legfeljebb jön pár csalódott levél, hogy miért nem viszik ezt az öregembert inkább a temetőbe... A Covid miatt a formátumot teljesen átalakították. Azelőtt 200-250 ember ült a stúdióban, most csak 10-en ültek bent, jó messzire, hogy nehogy megfertőzzék egymást. Ehhez kellett alkalmazkodni. Én sem mehettem túl közel a játékosokhoz, vagyis csak nagyon ritkán... Például amikor egy szépségkirálynő a nyakamba borult, én pedig nem tudtam már kitérni előle. Mondjuk nem is akartam... Ilyenkor a lábam valamiért nem moccan" - mesélte Rózsa György a Retro Rádióban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.