"A haj ritkul, a tesztoszteron fogy" - Elérte a férfiklimax Robbie Williamset

Forrás: AFP -
dokumentumfilm Robbie Williams szex nemi vágy Netflix
Aggasztó egészségi tünetekkel és vacak kedélyállapottal néz szembe Robbie Williams. A közel 50 éves sztár úgy véli, a folyamatos bulizással sokat ártott a hormonrendszerének, és egy szóviccel is élt, kijelentette: manopauzán megy át. 

Ritkuló haj, csökkent nemi vágy, álmatlanság és letargia — úgy tűnik, ezek nem csak a változó korú nőket, de a férfiakat is sújthatják. Robbie Williamset mindenképpen: nem tagadja, nincs kirobbanó formában elérte a férfiklimax.

— nyilatkozta és hozzátette, bánja, hogy azt, amit a szervezetével művelt a kilencvenes és kétezres években.

Robbie Williamset is elérte a férfiklimax Forrás: AFP

A Netflixre készülő dokumentumfilmben Robbie bevallja, hogy igazi rocksztáréletet élt, naponta megivott egy üveg vodkát, semmiféle drogot nem utasított vissza és a csoportos szexre se mondott nemet, most pedig kajafüggőséggel küzd. Robbie nem tagadja, szeretne botoxoltatni, ám az életéről szóló dokufilm alkotói mindezt a forgatás végéig nem engedélyezték neki. Ezen kívül a tokáját is korrigáltatná és úgy véli, a fogain is lenne mit dolgozni. Elárulta, karácsony környékén megy konzultációra a plasztikai sebészhez, és az említett optikai tuning lesz saját maga számára az 50. születésnapi ajándéka.

Az NHS szerint a férfi menopauza – vagy andropauza – a 40-es éveik végén és az 50-es éveik elején járó férfiaknál alakulhat ki . A tipikus tünetek közé tartozik a hangulati ingadozás, a nemi vágy és az izomtömeg elvesztése, az alvási nehézségek és a rossz rövid távú memória.

A tesztoszteronszint lassú csökkenése lehet az egyik tényező, ami közrejátszik ebben, míg a másik a hipogonadizmus, amikor a herék kevés vagy egyáltalán nem termelnek hormont.

Robbie Williams és felesége, Ayda négy gyermeket nevelnek Forrás: Instagram/Ayda Field

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.